2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 15:00

18.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trenérská rošáda Vyškovu nepomohla


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Produktivita domácích

Překvapivá změna na trenérském postu hostujícího mužstva se nijak pozitivně neprojevila. Své působení ve Vyškově ukončil trenér Machálek a mužstvo převzal hrající trenér Jan Trousil a Valdemar Horváth.

 

Hosté začali ustrašeně a nechali se zatlačit. Museli čelit několika standartkám, které zvládli. V situaci kdy začali utkání kontrolovat tak inkasovali, to běžela 23.minuta a po centru z levé strany se prosadil Vávra. Podobná situace se opakovala i v 36.minutě, kdy se opět po centru z levé strany prosadil hezkou hlavičkou Čambal. První půle tak vyzněla lépe pro domácí a ti vedli 2:0.

 

Ve druhém poločase se hosté snažili s výsledkem něco udělat, ale výsledkem byla pouze šance Studeného ze šedesáté minuty, ale Zrzavý v domácí brance svoje mužstvo podržel. V 71.minutě měl po hezké kombinaci šanci domácí Vávra, ale střílel slabě jen do Kollára. Víc branek v zápase nepadlo a hostétak odjíždějí bez bodu.



Ohlasy k zápasu


SK Líšeň
Josef Mazura,trenér: V naší situaci potřebujeme každý bod, to Vyškov může i přes tuhle porážku hrát jinak, více v klidu. Bylo to vyrovnané utkání, které kluci víc odmakali a hodně nám pomohli hráči ze Zbrojovky.

MFK Vyškov
Jan Trousil, trenér: Obě dvě branky, to je klasika celé zimní přípravy.Soupeře přehráváme, poté přijde brejk, centr a dostaneme branku. Nějaké šance jsme měli, kdyby dal Studený branku, mohli jsme utkání minimálně srovnat, ale se špatnou koncovkou se potýkáme celou zimu



Sestavy


SK Líšeň
L. Zrzavý [-] - R. Čampa [-] , J. Milotínský [-] , S. Vávra [-] , M. Král [-] , T. Zezula [-] , L. Fall [-] , L. Nevřala [-] , D. Duda [-] (79. A. Ovsepjan [-] ) , D. Krška [-] , L. Čambal [-] (88. T. Vejmělek [-] )

MFK Vyškov
L. Kollár [-] - T. Netopil [-] , J. Trousil [-] , D. Hodinář [-] (46. D. Urbančok [-] ) - L. Lahodný [-] , D. Němeček [-] , M. Jeřábek [-] , F. Studený [-] (82. V. Novotný [-] ) - J. Lička [-] , D. Přerovský [-] , M. Stříž [-] (69. M. Holub [-] )

ŽK: 84. D. Přerovský .
Místo: UT. Počet diváků: 215. Rozhodčí: Ogrodník Vlastimil - DOHNÁLEK Jan, GASNÁREK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.