2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 10:30

20.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Juniorka Zlína stále stoprocentní


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle rozhodla

Na Vršavě se hrálo zajímavé utkání, domácí i hosté začali jaro storprocentně a nyní se utkali ve vzájemném souboji. Nakonec hlavně díky první půli zůstali stoprocentní domácí.Utkání zahájili Zlínští nejlepším možným způsobem. Již v první minutě našel Benčík ve vápně přesně kopačku Červenky, který z voleje poslal žlutomodré do vedení - 1:0. Ve 37. minutě našel Masař přesným centrem na zadní tyč hlavu Malého, který míč vrátil před branku, kde si jej dobře zpracoval Bačo a z otočky poslal míč s pomocí břevna do hostující brány - 2:0. Další branky už nepadly a tak Líšeň poprvé na jaře padla.



Ohlasy k zápasu


FC TRINITY Zlín B
Bronislav Červenka, trenér: „Utkání bylo velmi náročné, hlavně po fyzické stránce. Zápas pro nás začal velmi dobře, vstřelili jsme rychlý gól, což proti týmu, který letos ještě neinkasoval, bylo velmi důležité. Hráli jsme poctivě v defenzívě. Pokryli jsme nebezpečného útočníka a vyráželi do rychlých protiútoků. Kluci se vyrovnali s důraznou a silovou hrou soupeře velmi dobře. Předvedli poctivý a běhavý fotbal. Navíc je potěšující, že jsme po dlouhé době udrželi čisté konto. Jsem rád, že hráči i přes náročný víkendový program opět výborně přistoupili k utkání a odehráli dobrý zápas,"




Sestavy


FC TRINITY Zlín B
J. Dostál [-] - R. Bartolomeu [-] (88. E. Hradil [-] ) , O. Bačo [-] , T. Masař [-] , L. Motal [-] , L. Benčík [-] , Š. Chwaszcz [-] (85. J. Mlčák [-] ) , Š. Červenka [-] (79. M. Blanař [-] ) , P. Hlobil [-] , R. Michálek [-] , M. Malý [-]

SK Líšeň
L. Zrzavý [-] - R. Čampa [-] , S. Vávra [-] , L. Hanuš [-] , M. Král [-] (85. T. Vejmělek [-] ) , J. Šural [-] , L. Nevřala [-] , D. Duda [-] (57. J. Milotínský [-] ) , D. Krška [-] , J. Kučera [-] (57. A. Ovsepjan [-] ) , T. Zezula [-]

ŽK: 90. M. Blanař - 41. L. Hanuš , 63. A. Ovsepjan .
Místo: Areál Vl.Marečka. Počet diváků: 105. Rozhodčí: Silný Zdeněk - TRIGAS Paskal, KNEISL Leoš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.