1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 10:30

23.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Zlína opět bodovalo!


Branky


0

Vítkovice se stále drží na druhém místě a potřebují sbírat co nejvíce bodů, aby zdramatizovaly boj o FNL. Domácí mají povedené jaro a sbírají body pravidelně..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Juniorku ševců čekal ve 23. kole MSFL druhý celek tabulky. Zlínští nastoupili do utkání v omlazené sestavě a od první minuty se hrálo vyrovnané utkání plné soubojů. První poločas se však odehrál bez větších šancí a na branku čekali diváci marně. 

 

Dvě branky a remíza!

Do druhého poločasu ale vstoupili aktivněji hosté. Nejprve po rohovém kopu vychytal zakončení Bystrého Dostál, po deseti minutách druhého poločasu již hosté skórovali. Kovařík tísněn obráncem postupoval na brankáře Dostála a lobem dokázal dopravit míč do domácí brány a hosté šli do vedení - 0:1. Vedení hostů však netrvalo příliš dlouho. Již za necelých deset minut bylo srovnáno. Po centru z levé strany se dostal k zakončení hlavou Hradil a dokázal překonat Krbečka a bylo srovnáno - 1:1. Pět minut před koncem mohli hosté strhnout výsledek na svou stranu. Hosté zaútočili z protiútoku tři na jednoho, přihrávka Kovaříka hledala Halašku, ten však v klíčový moment podklouzl a následné zakončení Dvořáka mířilo nad bránu domácích. Domácí tak v mladé sestavě uhráli důležitý bod. Hosté opět dva body ztratili a ztrátu na Prostějov snížili pouze o bodík.


Sestavy


FC TRINITY Zlín B
J. Dostál [-] - D. Petřík [-] , O. Bačo [-] , T. Masař [-] , M. Malenovský [-] , E. Hradil [-] , Š. Chwaszcz [-] , M. Blanař [-] (88. F. Košák [-] ) , P. Hlobil [-] , R. Michálek [-] , V. Pavlíček [-]

MFK Vítkovice
L. Krbeček [-] - O. Dvořák [-] , R. Coufal [-] , D. Mikula [-] , O. Cverna [-] - F. Metelka [-] , T. Hykel [-] , P. Wojnar [-] , R. Bystrý [-] (62. M. Halaška [-] ) , A. Hruzík [-] - M. Kovařík [-]

ŽK: 16. D. Petřík , 56. Š. Chwaszcz .
Místo: Areál Vl.Marečka. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Vostrejž Ivan - DOHNÁLEK Jan, HANÁKOVÁ Gabriela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.