0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 16:00

23.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hulín opět za 3 body!


Branky


0

Domácí na jaře sbírají body a odpoutali se od konce tabulky. Hosté mají jaro povedené a chtěli odvézt nějaký bod i z Brna..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek!

Utkání příliš pěkné fotbalové podívané nepřineslo, to ale neznamená, že na pěkné šance by bylo skoupé. Opatrný začátek, kdy se téměř 12 minut na hřišti nedělo vůbec nic, následovala akce domácího Nevřaly, který se protáhl po brankové čáře, předložil míč do malého vápna, odkud jej do bezpečí odkopla obrana. V 17. minutě domácí zahrávali rohový kop. Ten rozehrál Krška, před brankou míč hostující obrana sice odhlavičkovala, ten se však snesl jen na šestnáctku ke Královi, který jej napálil nad branku. Spartak odpověděl ve 24. minutě. To Michal Šrom výtečně potáhl po straně a centrem našel Václava Ondřejku, který však střelu vyslal nad branku. Chyba v rozehrávce v 26. minutě poté vyslala domácí Líšeň do brejku, ovšem zakončující Vejmělek vystřelil nad branku.  Naopak velice pěknou akci předvedl Spartak v 32. minutě. Důrazný David Steiner se proháčkoval až před brankáře Zrzavého, který včas vyběhl, zmenšil úhel a střelu vyrazil. Na dorážku do prázdné branky se pak už nikdo nenašel. Prakticky vzápětí domácí podnikli protiútok, který vedl Krška. Se zakončením se však unáhlil a pokoušel se přehodit brankáře Vogla. Ten si na lobovaný míč počkal a s ledovým klidem se na něj natáhl a sebral jej ze vzduchu. Něco podobného pak domácí předvedli rovněž v 34. minutě, když zachytili Zlámalovu rozehrávku, přešli do protiútoku, který vedl Hanuš, ovšem se slabou přízemní střelou z hranice šestnáctky hostujícího brankáře nijak nezaskočil. Spartak kontroval v 36. minutě. Důrazný Steiner vybojoval míč, našel nabíhajícího Krhuta, jenž po zemi vystřelil vedle branky. Velké emoce poté vzbudil hraniční souboj Zlámala s Milotínským v 38. minutě, po němž sudí Vojkovský nařídil přímý kop. Ten zahrál Nevřala jen k Vyskočilovi, jehož hlavička míč poslala mimo nebezpečí.  Na tuto situaci pak navázal Spartak protiútokem v 39. minutě, který vedl Krhut. Na jeho centr naskočil Ondřejka, hlavičkoval jen vedle branky.

Matoušek rozhodl!

Dominik Krhut to v 55. minutě zkusil individuálně, jeho zakončení brankář Zrzavý vyrazil na rohový kop. Z něj slabě hlavičkoval Michal Šrom a domácí brankář i tentokrát bez problému zasáhl. V 56. minutě potáhl naši akci David Steiner, následoval ostrý Šromův centr a před nabíhajícím Dominikem Krhutem a zívající prázdnou bránou v poslední chvíli odvracel Nevřala míč do autu. Domácí Líšeň vystřihla pěknou akci v 65. minutě, kterou ze šestnáctky zakončil povedenou střelou Fall, hustá obrana Spartaku ji nicméně zblokovala. Velice blízko ke vstřelení branky byla Líšeň v 69. minutě, kdy byli hosté ve středu pole slabší na míči, domácí přenesli hru do pokutového území a na finální dlouhý centr si šikovně naběhl Krška, který však namířil jen do boční sítě.  V 79. minutě ještě přetlačil Ondřejka Krále před pokutovým územím a nakonec namířil vedle domácí branky. To už bylo jasné, že v tomto zápase velkou brankovou přestřelku neuvidíme. Vedení na svou stranu mohli strhnout předně domácí. V 83. minutě se takto zjevil v úhlu před Voglem Krška, jeho střelu Marek Vogl ale vyrazil a následná dorážka putovala jen do boční sítě. Zakrátko podnikl útok Spartak na druhé straně. Míč putoval přes Vyskočila k Tomáši Matouškovi, který za šestnáctkou napřáhl a vypálil na brankáře Zrzavého. Ten střelu sice zasáhl, dokázal ji však již jen usměrnit k tyči. 0:1! Domácí vrhli síly do útoku ve snaze výsledek korigovat. Na to jim však zbývalo již příliš málo času. Spartak se poté objevil ještě v slibné příležitosti, kterou si v 86. minutě svými kličkami připravil Pavel Postava. Jeho slabou střelu však brankář Zrzavý zlikvidoval. Hosté tak vezou štastnou výhru.



Ohlasy k zápasu



SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ, trenér: Dnes jsem spokojený jenom za body, protože náš výkon vůbec nebyl optimální. Myslím si dokonce, že to byl náš nejslabší výkon na jaře. Domácí toho naštěstí ale nevyužili a šťastným gólem si z Líšně odvážíme tři body. Musíme nicméně náš výkon do dalších zápasů zlepšit, protože příště už by to na body nemuselo stačit



Sestavy


SK Líšeň
L. Zrzavý [-] - J. Milotínský [-] (84. M. Pavkeje [-] ) , T. Vejmělek [-] , L. Hanuš [-] (62. A. Ovsepjan [-] ) , T. Zezula [-] , L. Fall [-] , L. Nevřala [-] , D. Duda [-] (76. M. Matoušek [-] ) , D. Krška [-] , R. Čampa [-] , M. Král [-]

SK Spartak Hulín
M. Vogl [-] - T. Pospíšil [-] (62. P. Postava [-] ) , M. Vyskočil [-] , J. Zlámal [-] , D. Krhut [-] (72. V. Barcuch [-] ) , T. Matoušek [-] , D. Steiner [-] , M. Šrom [-] , M. Dvořáček [-] , V. Ondřejka [-] (90. R. Číhal [-] ) , D. Kostka [-]

ŽK: 30. D. Krška , 88. A. Ovsepjan - 27. D. Kostka , 37. J. Zlámal , 43. T. Pospíšil , 86. D. Steiner , 89. V. Ondřejka .
Místo: UT. Počet diváků: 265. Rozhodčí: Vojkovský Jakub - TRIGAS Paskal, GALÁSEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.