1:6
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 16:00

24.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká výhra Kroměříže!


Branky


31. J. Motyčka - 28. R. Haša , 36. D. Čep , 45. J. Silný , 56. J. Silný , 73. R. Haša , 79. D. Stratil
0

Domácí Břeclav uzavírá tabulku MSFL a na záchranu ztrácí 6 bodů, proto potřebovala doma nutně zabodovat. Hosté porazili v minulém zápase lídra z Prostějova a chtěli potvrdit 3 body na půde posledního..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení hostů!

Hosté přijeli dobře takticky připraveni. Domácí seze začátku snažili něco vymyslet, ale proti dobře postavenému bloku se nemohli prosadit. Zlobili tedy hlavně ze standartek, ale hosté bránili kvalitně. Hosté trpělivě čekali na svoji šanci a jedna přišla v 28.minutě, Hromek našel perfektní přihrávkou nabíhajícího Hašu a ten na první tyči trefil přesně - 0:1. Domácí zabojovali, zahráli kvalitně standartní situaci a na přední tyči si nikým nekrytý prosadil Motyčka, to běžela 31.minuta. Byla to první břeclavská branka po 332minutách!! Pokud si domácí mysleli, že je branka nakopne, tak byli na omylu. V 36. minutě se po standartce zjevil osamocený kapitán hostů Čep a dělovkou pod břevno vrátil Kroměříži vedení. A aby toho pro domácí nebylo málo, tak se v 45.minutě po přihrávce Hromka prosadil hostující Silný a bylo to 1:3.

Haša a jeho gól roku!

Pokud domácí chtěli s výsledkem něco udělat, tak se jejich plány rozplynuly po deseti minutách druhé půle. Silný dostal další hezkou přihrávku a sám proti brankáři se nemýlil a trefil přesně na zadní tyč a bylo rozhodnuto. Domácí se pak dostali do zajímavé příležitosti. Carvalho se dostal za obranu ale vysoký míč na hranici pokutového území mu sebral brankář Šustr. Utkání se pak hrálonahoru dolů, hosté spoustu šancí překombinovali a domácím se vůbec nedařilo a o zakončení se připravovali sami. V 73. minutě viděli všichni nastadionu gól na který asi nikdy nezapomenou. hostující útočník Roman Haša dostal těžký centr na velké vápno, zpracoval si jej na prsa a zády k brance vystřihl parádní nůžky, které zapadly přímo do šibenice domácí branky - 1:5. Škoda,že taková branka padla zrovna v utkání, kde se na tribuně nacházelo 130 nejvěrnějších fanoušků. I ti ale téhle brance uznale tleskali. Ihned po brance odcházel spokojený střelec střídat. Za 6 minut přidali hosté další branku a byl to Stratil, který přesnou střelou dal na 1:6 a sám vstřelil svoji první branku v MSFL. Domácí měli ještě jednu možnost po standartní situaci, kdy se na zadní tyči zjevil jeden z domácích, ale Šustr mu skočil pod nohy a ndal prostor k zakončení. Hosté tak připsali vysoké vítězství a domácí budou muset hodně zabrat, aby vybojovali setrvání v MSFL i pro příští sezónu.



Ohlasy k zápasu


MSK Břeclav
Ivan Dvořák, trenér: „Čekali jsme, že tým vyrovnávací branka nabudí, ale nestalo se vůbec nic.„Nejde o motivaci nebo burcování. To jsou jen slova. Z hráčů musí jít vidět touha po vítězství. A tu jsme neviděli. Za celou svoji kariéru jsem se necítil tak trapně jako dnes"

SK Hanácká Slavia Kroměříž
Martin Šustr, brankář: „My jsme dnes určitě spokojení. Dařilo se nám hrát přesně to, co jsme si řekli. Byli jsme produktivní, dobře jsme dohrávali brejkové situace. Pátý náš gól byla paráda, Cyra to udělal jak na Playstationu, to jsem ještě neviděl, nádhera.Samozřejmě jsme rádi že jsme potvrdili body s Prostějovem, teď se v klidu nachystáme na Líšeň"



Sestavy


MSK Břeclav
T. Lešňovský [-] - R. Svoboda [-] , J. Hloch [-] , T. Košut [-] - D. Netopilík [-] (64. L. Radkovič [-] ) , M. Vojtěšek [-] , C. De [-] , R. Diviš [-] , M. Sycha [-] , P. Simandl [-] - J. Motyčka [-] (46. D. Presl [-] )

SK Hanácká Slavia Kroměříž
M. Šustr [-] - D. Čep [-] , J. Kašík [-] , P. Rajnoha [-] , V. Látal [-] - J. Ferko [-] (55. N. Višněvský [-] ) , D. Stratil [-] , T. Strašák [-] (79. P. Silnica [-] ) , J. Hromek [-] - R. Haša [-] (75. D. Hynčica [-] ) , J. Silný [-]

ŽK: 18. T. Košut .
Místo: Břeclav 1. Počet diváků: 135. Rozhodčí: Trávníček Miroslav - POLÁK Jiří, BĚHAL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.