6:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 16:00

24.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí lídr sestřelil Velmez!


Branky


10. K. Kroupa (p.) , 31. K. Kroupa (p.) , 39. M. Sus , 46. J. Pančochář , 60. K. Kroupa , 87. T. Machálek
0

Domácí fotbalisté, kteří stále drží první příčku MSFL,  chtěli potvrdit roli favorita a napravit nezdar z minulého kolo, kde padli v Kroměříži. Hosté minulé utkání rozstříleli Otrokovice 4:0 a tak jeli do Prostějova v dobré náladě..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

4 branky a 2 vyloučení!

Domácí fotbalisté vyrukovali na soupeře přesně tak, jak si řekli už v pátek před tréninkem v kabině – aktivně a nekompromisně. Gólman hostí Invald musel poprvé vážněji zasahovat už po šesti minutách hry, kdy vyboxoval Fládrův přímý kop, Petrželova dorážka k němu díky vlastním obráncům nepronikla. V závěru úvodní desetiminutovky se do vyložené šance vřítil Nekuda, Invald jej fauloval a rozhodčí poprvé ukázal na bílý puntík. Invald se sice snažil, co mohl, ale na přesně kopnutou Kroupovu penaltu neměl šanci dosáhnout. Hosté si z předchozí situace evidentně nevzali ponaučení, protože se chvíli po výkopu ze středového kruhu řítil opět Nekuda sám na osamoceného Invalda, Krejčí po něm sáhl rukou a červená karta byla na světě! Navíc si míč ve skvělé pozici připravil Zelenka, který ovšem z přímého kopu nechal pouze vyniknout soupeřova brankáře. Minutu na to se trefil opět Kroupa, ale tentokrát po odmávaném ofsajdu. A Invald neměl oddechu. Hodně jej vystrašila jedovatá Petrželova střela, která mu vypadla z rukavic, Nekuda se ovšem dral k dorážce příliš agresivně. V 27. minutě ale mohlo být srovnáno! Dolejš se na hranici vápna lacino dostal k míči, Kofroně ovšem nepřekvapil, Kratochvíl měl ale před sebou skoro prázdnou branku, Kofroň stačil i v protipohybu reflexivně zareagovat a vyškrábnout míč do tyče! Na druhé straně se zase dostal do brejku rychlonohý Petržela, nabídl míč lépe postavenému Nekudovi, Invald ale jeho střelu vykopl. Těsně po půlhodince hry zahrál ve vlastní šestnáctce rukou Šimáček a Kroupa tentokrát zvolil druhou stranu, s čímž Invald nepočítal a bylo to 2:0. Šest minut před přestávkou zaúřadovali dva domácí hlavičkáři. Kroupa tentokrát nabídl luxusní míč Susovi, který přehlavičkoval i Invalda a poslal domácí borce do tříbrankového náskoku! Jeho radost byla vpravdě nelíčená. Dobrý rozmar v domácích řadách ochabl vzápětí, když byl Hirsch na hranici vápna faulován, ale jen co se trochu neochotně zvednul, dostal druhou žlutou za filmování! Počet hráčů na obou stranách se tedy srovnal, přesto se ještě před odchodem do kabin slavilo. Už v nastavení rozehrávali domácí rohový kop a přetažený centr trefil nádherně k vzdálenější tyči z voleje Pančochář.

Další branky v síti hostů!

Po přestávce zaujal zajímavým rohem Zelenka, jehož centr skončil na horní síti Invaldovy svatyně. Po hodině hry dostal pěknou přihrávku za obranu Kroupa a svůj sólový nájezd přetavil v pátou branku a zároveň svůj hattrick. Čtvrtou gólovou radost překazil Kroupovi po Machálkově centru Invald. Kromě namlsaného Suse byl směrem dopředu po střídání agilní Tomáš Machálek, který našel dobře postaveného Petrželu, jeho pokus zasvištěl těsně nad břevnem. Vzápětí těsně vedle hlavičkoval Kroupa. A tak poslední slovo měl zaslouženě Tomáš Machálek, který si navedl míč po hranici vápna na osu hřiště a střelou do protipohybu gólmana završil půltucet v síti nešťastného Invalda. Domácí tak napravili první jarní zaváhání z minulého kola a připsali si vysokou výhru.



Ohlasy k zápasu


1.SK Prostějov
Roman Popelka, asistent trenéra: „Bylo důležité, že jsme zvládli to, co jsme chtěli. Do zápasu jsme vstoupili aktivně a z toho pramenilo i zasloužené vedení. I vzhledem k opožděnému příjezdu jsme tušili, že soupeř nebude mít úvod úplně optimální. Samozřejmě zase může někdo zpochybňovat, že jsme rozhodující náskok získali z pokutových kopů, ale dnes jsme šli vítězství aktivně naproti. Je jistě škoda červené karty, Hirsch nám v těžkém zápase s Vítkovicemi bude chybět. Diváci si mohli přijít na své, padaly pěkné branky a šest gólů je nejlepší pozvánka na středu,"

FC Velké Meziříčí
Libor Smejkal,trenér: „Myslím si, že kdyby dnes na tomto stadionu hrál Real Madrid, tak tady nemohl vyhrát. Výroky sudího fotbalu jako takovému příliš nepomohly, v rozpacích mohou být obě strany. Vyloučení našeho hráče bylo bez debat, v případě domácího obránce si asi nikdo nemůže být úplně jistý. Pak už se moc nedalo hrát. Vzhledem k vloženému středečnímu kolu jsem nabádal hráče k bezkontaktní hře, protože jinak vždy hrozilo karetní nebezpečí. Domácí byli určitě lepším týmem, vítězství si plně zasloužili, z naší strany se toto utkání nepovedlo,“



Sestavy


1.SK Prostějov
Z. Kofroň [-] - M. Sus [-] , A. Rus [-] , M. Hirsch [-] - L. Zelenka [-] (60. T. Machálek [-] ) , T. Langer [-] , Z. Fládr [-] , J. Pančochář [-] , L. Petržela [-] - K. Kroupa [-] (81. M. Machálek [-] ) , P. Nekuda [-] (60. M. Sečkář [-] )

FC Velké Meziříčí
R. Invald [-] - L. Berka [-] , R. Demeter [-] , J. Krejčí [-] , E. Smejkal [-] (76. D. Krčál [-] ) , P. Simr [-] , V. Kratochvíl [-] (59. R. Šuta [-] ) , R. Vyskočil [-] , P. Dolejš [-] , M. Bouček [-] (68. P. Pokorný [-] ) , J. Šimáček [-]

ŽK: 28. M. Hirsch , 49. M. Sus , 55. P. Nekuda , 77. M. Sečkář - 10. R. Invald , 34. E. Smejkal , 38. R. Vyskočil , 44. M. Bouček , 55. R. Demeter , 81. P. Pokorný . ČK: 41. M. Hirsch - 12. J. Krejčí .
Místo: Olympijská ul.,tráva. Počet diváků: 620. Rozhodčí: ČERNÝ Josef - PODANÝ Marek, HLUBINKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.