2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 16:00

24.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlučín potvrdil roli favorita


Branky


0

Domácí Hlučín uhrál minulé kolo cenné tři body na půde Vyškova. Hosté z Líšně padli minulý týden doma s Hulínem a chtěli tak napravit tohle zaváhání a přivést nějaký bod..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zaslouženě vedli!

Domácí začali aktivněji, ale na první větší šanci si museli domácí diváci počkat až do 15.minuty. Domácí Kraut táhl rychlý brejk, přihrál do strany Žižkovi, který poslal do vápna kvalitní centr a Foltýn minul branku jen o centimetry. Další domácí tutovka přišla v 32.minutě. Tentokrát se na křídle uvolnil Badalyan a jeho centr chtěl na zadní tyči uklidit doprázdné branky Talián, ale v těžké pozici netrefil správně míč a i tahle šance zůstala bez gólového vyjádření. Domácí se doočkali až ve 42. minutě a byl u tohoopět aktivní Žižka, který přihrávkou pod sebe vybídl ke skórování Foltýna, který z prvního doteku trefil do šibenice a domácím se tak povedlo dát branku do šatny - 1:0.

Dostál pojistil domácí vítězství!

Chvíli po začátku druhé půle měli hosté ojedinělou příležitost s výsledkem něco udělat. Krška se postavil k přímému kopu, ukázal výbornou kopací techniku, ale jeho střela chyběl kousíček a tak jen zazvonila o břevno domácí branky. Tenhle jediný kritický moment domácí přežili a v 60. minutě po akci Foltýna pečetil domácí vítězství Dostál. Ve zbytku zápasu se nic podstatného neudálo. Domácí tak berou po zásluze tři body. Hosté budou muset o další body zabojovat ve středu v Kroměříži.



Ohlasy k zápasu


FC Hlučín
Milan Valachovič, trenér: „Měli jsme více ze hry, ale nebyli jsme tolik kreativní, jako v předchozích zápasech. Jsem rád, že jsme zápas zvládli, kluci ho poctivě odpracovali,"




Sestavy


FC Hlučín
J. Hlaváč [-] - V. Heinik [-] , P. Žižka [-] , K. Hudeczek [-] , R. Štefek [-] - E. Talián [-] (90. M. Pecuch [-] ) , M. Foltyn [-] - D. Kraut [-] - J. Mac [-] , T. Dostál [-] (79. P. Galvas [-] ) , G. Badalyan [-] (89. M. Lukáš [-] )

SK Líšeň
L. Zrzavý [-] - J. Milotínský [-] , T. Vejmělek [-] , M. Matoušek [-] (63. M. Vintr [-] ) , T. Zezula [-] , L. Fall [-] , L. Nevřala [-] , D. Duda [-] (46. O. Vintr [-] ) , D. Krška [-] , R. Čampa [-] , M. Král [-]

Místo: tráva. Počet diváků: 147. Rozhodčí: Slabý Jiří - KONDLER Petr, VOJÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.