Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2016 17:00

24.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hulín potvrdil formu!


Branky


0

Domácí prožívají povedené jaro a to chtěli potvrdit i proti juniorce Zlína, která ovšem podává na jaře výborné výkony...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeden gól a domácí vedli!

Spartak začal utkání aktivně a v rychlém sledu následovalo několik velmi pěkných akcí. Už v 2. minutě se totiž proti zlínské brance hrnul David Steiner, ovšem pohotový brankář Jakub Dostál měl nakonec v souboji navrch. Další nebezpečnou akci Spartaku měl v 6. minutě na svědomí znovu Steiner, když z hranice brankové čáry vyslal nebezpečný centr před branku hostí, z malého vápně však obrana Zlína míč uklidila do bezpečí. Na to v 11. minutě pěkně Ondřejka přenesl centrem hru až na Pavla Postavu na druhé straně, ten si nachystal míč ke střele a zakončil nakonec nad bránu. Poté se výrazné akce na obou stranách vytratily a hrálo se víceméně na polovině Zlína. V 34. minutě se vytáhl brankář Zlína Jakub Dostál po střele, kterou vytáhl mimo svou branku.  V 36. minutě Spartak vystřihl útok, který zakončil střelou Michal Šrom a zlínský brankář Dostál míč reflexivně vyrazil. K odraženému míči se však dostal Vlastimil Barcuch a pěknou střelou neomylně poslal míč do branky 1:0. Další akce v první půli již k brance nevedly. V 39. minutě vyslal Ondřejka střelu za šestnáctkou jen nad branku a naopak za Zlín v 42. minutě vyslal Blanař pěknou střelu proti v první půli celkem nezaměstnanému Marku Voglovi, ta ale nakonec neprošla přes hradbu hráčů.

Díky závěru bere Hulín 3 body!

Hubené vedení Spartaku vydrželo i po 54. minutě poté, co hostující brankář vytáhl přímý kop Michala Dvořáčka. Naopak ze srovnání se hosté mohli radovat už v 57. minutě po rohovém kopu. Ten Spartak v první chvíli odvrátil. Hlobil jej však vrátil do pokutového území. Míč po hlavičce hostujícího hráče se otřel o břevno a odrazil se k Malenovskému, který jej hlavou pohotově vrátil do branky 1:1. Spartak nemusel dlouho smutnit, neboť v 63. minutě parádně v pokutovém území naskočil na centrovaný míč Michal Šrom a vsítil branku. Ta ale nebyla uznána pro ofsajd! V 72. minutě zahrával Spartak přímý kop z ideální vzdálenosti. Václav Ondřejka dobře trefil odkrytou část soupeřovy branky, míč se však odrazil od tyče zpět do hřiště a na dorážku nikdo z chumlu nabíhajících hráčů už nedosáhl. Spartak v útočné snaze nepolevil. V 82. minutě se ještě neujala pěkná přízemní střela Tomáše Matouška.  V 83. minutě však Michal Dvořáček rozehrál přímý kop, brankář míč vyrazil, Pavel Postava míč vrátil do pokutového území, tam se nakonec k dalšímu odraženému míči dostal Václav Ondřejka a strhl vedení na domácí stranu 2:1! Na to navázali Spartakovci o chvíli později, kdy po několika rychlých přihrávkách následoval finální centr na volného Postavu a ten hlavou zvýšil na konečnou podobu výsledku 3:1.



Ohlasy k zápasu


SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ,trenér: Jsem rád, že jsme dnes potvrdili body z Líšně. Proti mladému a běhavému mužstvu asi rozhodovala naše zkušenost. Hosty jsme do šancí moc nepouštěli. My jsme si šance vytvářeli, bohužel se nám je nedařilo proměňovat. Zápas jsme si zdramatizovali naší hloupou chybou na stav 1:1. Podařilo se nám dobře vystřídat, kluci přinesli oživení. Myslím si, že rozhodl náš širší a kvalitní kádr a větší zkušenost a zaslouženě jsme vyhráli.

FC TRINITY Zlín B
Bronislav Červenka, trenér: Dnes nás čekal těžký soupeř. Hráli jsme tu s kluky, kteří odehráli už třetí zápas ve stejné sestavě s 10 lidmi - jako předtím na HFK Olomouc a s Vítkovicemi. Bylo proto vidět, že kluci od počátku mají těžší nohy, navíc Hulín výborně držel balón, a když se běhá bez míče, je to vždy náročnější. Když jsme získali míč, šli jsme sice do přečíslení, ale už tam nebyla síla, aby se ty situace řešily kvalitněji. Hulín v zápase potvrdil, že jeho forma je výborná. Jeho výhra je zasloužená.



Sestavy


SK Spartak Hulín
M. Vogl [-] - J. Zlámal [-] , T. Matoušek [-] , P. Postava [-] , D. Steiner [-] , M. Šrom [-] (63. D. Krhut [-] ) , M. Dvořáček [-] , J. Laciga [-] (71. T. Pospíšil [-] ) , V. Ondřejka [-] , D. Kostka [-] , V. Barcuch [-]

FC TRINITY Zlín B
J. Dostál [-] - M. Vašulka [-] , O. Bačo [-] , T. Masař [-] (88. A. Jakubík [-] ) , M. Malenovský [-] , E. Hradil [-] (46. F. Košák [-] ) , Š. Chwaszcz [-] , M. Blanař [-] , P. Hlobil [-] , R. Michálek [-] , V. Pavlíček [-] (34. D. Petřík [-] )

ŽK: 28. V. Ondřejka - 25. P. Hlobil .
Místo: Hulín. Počet diváků: 188. Rozhodčí: Mojžíš Jakub - VRŤO Peter, ŠIŠTÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.