2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 16:00

24.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítkovice připsaly povinné 3 body!


Branky


0

Utkání mělo jasného favorita v domácím týmu,který bojuje o čelo tabulky, hosté z Olomouce mohli pouze překvapit..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeden gól a domácí vedli!

Utkání začalo lépe pro domácí. Po několika nepřesnostech na obou stranách se domácí vymotali s míčem od postranní čáry a vyslali Bystrého na zteč! Ten svůj únik po pravé straně zakončil přesnou přízemní střelou na vzdálenější tyč a posílá Vítkovice do vedení! Akci předcházel nedůraz jednoho z holických hráčů. Bohužel domácí nabídnutou šanci proměnili a ujali se vedení 1:0. I po vstřelené brance byli více u míče domácí. Je to také asi i tím, že holický výběr je velmi mladý a nezkušený (až tedy na Marka Heinze), v kádru hrají odchovanci klubu a dnes dokonce musel nastoupit na levé obraně hráč B týmu Roman Sázel, který se s těžkým úkolem popral velmi statečně. Holičtí zahrozili až ve 41. minutě, ale za to vyloženou šancí. Po pěkné kombinaci se řítil na brankáře z pravé strany Marek, ale nabídku skórovat nevyužil. Až příliš dlouho váhal se zakončením a jeho střelecký pokus tak zablokoval skluzem Hruzík. To byla velká škoda. Branka by domácímu týmu hodně pomohla, hlavně po psychické stránce. Nicméně se nakonec šlo do kabin za nepříznivého stavu pro holický tým.

Domácí pojistka a tři body!

Druhý poločas se nesl ve stejných notách, jako ten první. Hosté se snažili, rozhodně předvedli mnohem lepší výkon než třeba Líšeň před 2 týdny, avšak jejich nebezpečnost končila před soupeřovou šestnáctkou. Za druhý poločas si vypracovali několik nebezpečných šancí a hlavně tutovou gólovku, kterou však Pezzottimu fantasticky vychytal Krbeček. Zato domácí byli při chuti a Mucha se v brance HFK rozhodně nenudil. Předvedl několik výborných zákroků, překonal jej pouze Wojnar v 65. minutě. Vítkovice dokráčely k vítězství 2:0 a ve středu je čeká zápas roku na půde Prostějova.



Ohlasy k zápasu


MFK Vítkovice
Roman West, trenér: „Navzdory vítězství mám ze zápasu rozporuplné pocity. Na rozdíl od tohoto ví­tězného utkání jsme před čtrnácti dny předchozí domácí zápas s Líšní totiž z mého pohledu více kontrolovali,"

1. HFK Olomouc
Oldřich Machala, trenér: „Domácí byli favorizovaní, protože se nachází na druhém místě v tabulce, ale myslím si, že jsme byli hodně vyrovnaným soupeřem a možná jsme měli ve druhém poločase i drobnou optickou převahu. Bohužel jsme ale úplně propadli v koncovce,"



Sestavy


MFK Vítkovice
L. Krbeček [-] - R. Coufal [-] , O. Dvořák [-] , O. Cverna [-] , D. Mikula [-] - T. Hykel [-] , A. Hruzík [-] , R. Bystrý [-] (62. F. Metelka [-] ) , P. Wojnar [-] - M. Halaška [-] (87. J. Klejnot [-] ) , M. Kovařík [-] (74. T. Gebauer [-] )

1. HFK Olomouc
F. Mucha [-] - O. Pyclík [-] , J. Šteigl [-] (53. O. Kostorek [-] ) , O. Kováč [-] (68. A. Fočić [-] ) , O. Buček [-] , R. Sázel [-] , M. Heinz [-] , J. Srnec [-] , G. Pezzotti [-] (74. M. Schmidt [-] ) , J. Marek [-] , J. Kotouč [-]

ŽK: 62. T. Hykel - 44. J. Kotouč , 57. O. Pyclík .
Místo: tráva. Počet diváků: 245. Rozhodčí: Dubravský Radek - KOZUBÍK Jiří, KNEISL Leoš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.