Horní Suchá veze z Nýdku všechny body


Branky


15

Fotbalisté Horní Suché zajížděli pod horu Čantoryji do Nýdku. Nýdecký tým se pohybuje ve spodní polovině tabulky a tedy favoritem byli hosté. Utkání se neslo spíše v bojovném duchu. 

Šťastnější nakonec byla Horní Suchá, která si odvezla všechny tři body.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Zápas začal ve vysokém tempu, ale především díky pozorným obranám obou mužstev se výrazné šance během první dvacetiminutovky neurodily. Tu první, obrovskou šanci, měl ve 23‘ minutě na kopačce Nový, který po krásné kolmici od Janovského postupoval zcela sám na domácího brankáře, ale situaci nevyřešil dobře.  Následně ve 32‘ minutě po centru ze strany hlavičkoval Kux nad. Chvíli před koncem poločasu se diváci dočkali velké šance i na druhé straně, kdy rozehrávku Herdziny zachytil domácí útočník. Ten už chtěl zakončovat do odkryté branky, ale na poslední chvíli mu míč vypíchl skluzem na roh navrátivší se Pietrasz. A jelikož i následný roh zůstal nevyužit, odcházelo se do kabin za stavu 0:0.

Dvě branky Horní Suché rozhodly

Do druhého poločasu vstoupili lépe Sušané, kteří dobře kombinovali a svou aktivní hrou zatlačili domácí na vlastní polovinu. Odměněni byli v 61‘ minutě, kdy se po faulu na Nového na hranici šestnáctky k míči postavil Janovský a krásnou střelou do pravého horního rohu branky poslal hosty do vedení – 0:1. Gól přinesl na kopačky Sušanů značný klid. V 68‘ minutě mohl po rohu vedení navýšit Dawid, ten ale ve slibné pozici promáchl míč. V rozmezí 73‘ a 76‘ se před domácím brankářem postupně ocitli osamoceni Nový a Ryt, ale ani jeden z nich nedokázal svou šanci proměnit. Naše mužstvo se nakonec přece jen dočkalo a pojistku na vítězství dal po rohovém kopu hlavičkou Kux, který uzavřel konečný účet zápasu na 0:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nýdek
Viktor Polok - asistent trenéra: Dnes jsme prohráli remízový zápas. První poločas nenabídl moc šancí, hosté šli do vedení krásným přímým kopem, my jsme se snažili co nejdříve srovnat, bohužel jsme dostali druhou branku, bylo špatně že jsme se snažili hrát dlouhé míče na vysoké stopery Suché, po zemi jsme si nevypracovali víceméně žádnou příležitost, doma musíme chodit o mnohem lépe do zakončení.

Sportovní klub Horní Suchá
Filip Kux: První poločas byl velmi bojovný, domáci hrozili převážně nakopávanými míči, se kterými jsme si ale dokázali poradit. Svoje šance jsme ale bohužel neproměnili. Druhý poločas byl z naší strany lepší, více jsme kombinovali, dostávali se do více šancí a domácí k ničemu nepouštěli. Jandys to pak krásně trefil, já už dal jen pojistku a zápas jsme v klidu dohráli"



Místo: Nýdek. Počet diváků: 47. Rozhodčí: JANTOŠ Pavol - KROKOSZ Zdislav, BEDNÁŘ Marcel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 9. 2021 22:22
Hodnocení zápasu

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Sušané jsou pro mě mírný favorit, ale v Nýdku se hraje velmi těžko. Navíc Nýdek u nás neodehrál špatné utkání a myslím, že by doma bodík uhrát mohl. Velmi motivovaný bude Příborský, který v Horní Suché hrával a potrápí hostující obranu.

Tip: výhra hostů