Trápení Mostů stále pokračuje


Branky


15

V Mostech u Jablunkova se utkaly dva celky, z opačných konců tabulky. Lídr z Věřňovic přijížděl na malé hřiště v Mostech jako velký favorit. Roli nakonec potvrdili a zaslouženě si připsali tři body. Mosty se po tomto kole staly jediným týmem v 1.B sk.C, který nebodoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mosty v poločase ještě držely krok

Věřňovický tým má za sebou další vítězné utkání a udržel se v čele tabulky. Vítězství z kategorie povinných režíroval Vlček, který jeden gól dal a na jeden přihrál. Premiéru v dresu Věřňovic si odbyl brankář Vojtěch Ferenc. Na čisté konto se však příliš nenadřel.

Trenér věřňovického celku pozměnil rozestavení na 3-5-2. V posledním zápase si o základní sestavu řekli Volný s Lubojackim a tak společně s Koníkem nastoupili od začátku. Naopak jen na lavičce zůstali Hruška s Lobodinským.

Od začátku utkání byli jasně lepším týmem na hřišti hosté, ale ne tak, jak se očekávalo. Problémy v ofenzivní fázi způsoboval katastrofální terén, kdy míč při přihrávkách různě skákal až na holeně či kolena. Dalším neduhem na věřňovické hře byl slabý pohyb. Hra byla příliš statická a finální část akcí byla katastrofální. 

I přesto vše, si nějaké šance dokázali vytvořili. J. Kubiš nejprve nedokázal využít skvělého pasu Josieka, když špatně přebral míč. Lubojacki naopak krásný nákop Ference zkrotil, ale jeho střela připomínala spíše malou domů. I tak padl celkem brzký gól. V 11. minutě jsme vytasili svou největší zbraň a J. Kubišův roh usměrnil za záda Musila Lubojacki. 

 

V prvním poločase už se příliš zajímavého neudálo. My jsme se naši nemohoucností stále horko těžko prokousávali do nějaké šance a Mosty nás za to v závěru prvního dějství málem potrestali. Branka domácích však pro ofsajd nemohla být uznána. První poločas jsme tak vyhráli 1:0.

Poločasový žolík hru oživil

Kouč Martin Kubiš však opět vytáhl skvělý trumf. Na hřiště poslal agilního Lobodinského, který hru oživil. Kýženou pojistku však stále nemohli hosté přidat, protože šancí bylo jako šafránu.

Ta nakonec přišla až v 72. minutě. Vlček si po skrumáži ve vápně pěkně připravil míč a koníčkem rozvlnil síť. Nejhezčí moment zápasu přišel už za dvě minuty. Vlček přiťukl míč Lobodinskému a ten parádní ranou vymetl šibenici z dobrých pětadvaceti metrů. 

Poté si připsal i ojedinělý zákrok Ferenc, střelu jednoho z domácích hráčů vytěsnil na roh. V 85. minutě přidali věřňovičtí i čtvrtý gól. Ten dal Makovec, ale pro ofsajd, který snad viděl jen pomezní Potiorek, nebyl uznán.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
Jakub Kubiš: V Mostech jsme tedy žádné překvapení nepřipustili a natáhli sérii výher už na pět zápasů.



Místo: Mosty u Jablunkova. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Klečacký Marek  - POTIOREK Aleš, NĚMEC Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
22. 9. 2021 08:29
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Těžké tipovat naše zápasy :-) Ale jedeme do Mostů pro tři body a věřím, že soupeře nepodceníme. Každopádně nás na těžkém terénu nečeká nic lehkého.

Tip: výhra hostů