Vendryně si poradila s nováčkem z Bašky


Branky


15

Na půdu aktuálně druhého celku tabulky přijela Baška. Tým posilněný o výhru v předchozím kole 8:1 nad rezervou Lokomotivy Petrovice nezačal utkání úplně špatně. Jak si proti ostřílenému celku Vendryně vedl dál se dozvíte v následujícím článku.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Baška udeřila jako první, vedení ale neudržela

Do Vendryně zavítal nováček soutěže a to tým z Bašky. Domácí chtěli napravit ztrátu bodů z minulého šlágru kola ve Věřňovicích, ale hned v osmé minutě výborně naskočil na centr hostující Dobiáš a hlavou poslal Bašku do vedení. Pár minut na to už ale bylo vyrovnáno, trefil se Hulboj a hned vzápětí otáčel skóre domácí útočník Klus, který uspěl v samostatném úniku na brankáře. První poločas už další branku nenabídl a do kabin se odcházelo za stavu 2:1 pro Vendryni.

Střídající Mitrenga se trefil dvakrát

Do druhého poločasu měli o něco lepší vstup hosté, ale netrvalo to dlouho a domácí přebrali otěže zápasu. Na 3:1 zvyšoval kapitán domácích Jakub Pilch a střídající Mitrenga dvěmi brankami uzavřel výsledek na konečných 5:1. Druhý poločas byl tedy v režii domácích, kterým se tak podařilo potvrdit dobrou formu.



Ohlasy k zápasu


TJ Vendryně
Lukáš Martynek - trenér: Důležitá výhra po prohraném utkání ve Věřňovicích, museli jsme se z toho oklepat a nejlepší odpověď byla výhra, což se povedlo, takže jsem spokojený. Především jsem rád, že nás rychlý inkasovaný gól nijak nepoznamenal a soustředili jsme se na sebe a na svojí hru a to se vyplatilo.

TJ Sokol Baška
Tomáš Bugna: Body tedy zůstaly zaslouženě domácím, jejichž poměrně mladý tým, z něhož řada hráčů má určitě své fotbalové základy z mládežnických družstev Třince, kde v minulosti působili. Bašku teď čeká důležité domácí utkání proti Mostům u Jablunkova, které doposud nebodovali. Doufejme, že se nerozroste marodka mužstva a tohle utkání Baška zvládne a připíše si další potřebné body.



Místo: Vendryně. Počet diváků: 100. Rozhodčí: PASTERČÁK Jozef - PODRACKÝ Pavel, NITRA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 9. 2021 22:24
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Baška se sice posledním zápasem dobře naladila, ale věřím více domácímu týmu, že utkání zvládne.

Tip: remíza