3:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Sedlišti se body dělily


Branky


5. M. Hammer , 66. L. Slíva (p.) , 68. J. Kovács - 10. P. Příborský , 48. T. Spratek , 85. J. Pohludka (vl.)
15

Po 14ti dnech se v Sedlištích opět hrálo utkání a tentokrát zde přijel Sokol Nýdek. V minulém domácím utkání Sedlišť jsme viděli osm branek a i nyní se pořádal den otevřených obran. Zápas přinesl celkem šest branek a body se znovu dělily, jen tentokrát za remízu 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé branky určily poločasový výsledek

Nýdek vstoupil do utkání aktivně, v prvních minutách zahrával tři rohové kopy. Z jednoho padlo dokonce břevno a při třetím musel zasahovat brankář Krejčok. V 5.minutě se osmělili domácí a naštívili polovinu soupeře. A hned z toho byla úvodní branka utkání. Po chybě nýdecké obrany se prosadil Hammer. Nýdek odpovídá o pět minut později. Příborský nachází kolmicí Szotkowského a ten překonává Matouše Krejčoka. 

Zbytek prvního poločasu je už strohý na šance, spíš se začíná přitvrzovat a z úvodní pohledné hry se stává boj o každý kousek hřiště.

Remízu zajistil vlastní gól

Druhou půli začali lépe hosté, Spratek už ve 48.minutě poslal Nýdek do vedení 1:2. V 53.minutě přichází zlomový moment utkání, kdy nýdecký Tlachač dostává druhou žlutou a hosty čeká dlouhé oslabení. 

 

Domácí početní výhodu zužitkovali asi po 12 minutách, kdy po pokutovém kopu srovnal Slíva, který měl nutno říci velké štěstí, když si gólman Stach na penaltu sáhl. Prakticky z dalšího útoku přišel další úder. Kanonýr Kovács zakončil rychlý kontr.

 

I poslední branku utkání vstřelili domácí, pouze s tím rozdílem, že šlo tentokrát o vlastní gól. Postaral se o něj obránce Pohludka ve spolupráci s brankářem Krejčokem. Druhý jmenovaný si vybíhal pro míč, bohužel se s Pohludkou neshodli a obránce Sedliště hlavou přeloboval brankáře. Psala se 85.minuta a skóre ukazovalo stav 3:3. 

 

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Nýdek
Viktor Polok: Jeli jsme alespoň pro bod, po prvním poločase jsme chtěli tři body, ale nakonec bereme výsledek, tak jak dopadl na hřišti, bod je pro zasloužený, ani po dlouhé hře proti jednomu muži navíc jsme nesložili zbraně a nakonec se nám čekání vyplatilo, i když nám museli pomoct domácí vlastní brankou.



Sestavy


FK Sedliště
M. Krejčok [-] - L. Slíva [-] , T. Kusak [-] , D. Kaloč [-] (46. K. Šebesta [-] ) , R. Vlček [-] (83. M. Ondračka [-] ) - J. Pohludka [-] , M. Hammer [-] (63. D. Gwozdz [-] ) , R. Krpel [-] (43. Z. Piekarczyk [-] ) , J. Gabriel [-] (90. D. Ondračka [-] ) , J. Kovács [-] - T. Majer [-] -

TJ Sokol Nýdek
D. Stach [-] - L. Cienciala [-] , R. Tlacháč [-] , V. Szmek [-] , A. Puczok [-] - P. Turoň [-] , P. Příborský [-] , T. Spratek [-] , P. Placzek [-] - F. Szotkowski [-] (90. V. Polok [-] ) , L. Mendrok [-] -

ŽK: 24. R. Krpel , 34. R. Vlček , 90. J. Kovács - 20. R. Tlacháč , 23. D. Stach , 62. L. Cienciala , 64. T. Spratek , 66. P. Placzek , 71. F. Szotkowski , 90. P. Turoň . ČK: 53. R. Tlacháč .
Místo: Sedliště. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Boráň Tomáš  - ŠVEC Marek, MUDRA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Těžký zápas na tipování (úsměv), očekávám zápas plný soubojů, který nakonec skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích