Petřvald porazil s přehledem Sedliště


Branky


16

V dobré formě hrající Petřvald přivítal na svém stadionu celek Sedliště. Jak utkání probíhalo se dozvíte v následujících odstavcích, kde mimo jiné nabídneme i celý videozáznam z utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spravedlivá remíza v první půli

Do první půle vstoupily oba celky opatrně, bylo vidět, že ani jeden nechce udělat výraznější chybu. První šanci měli domácí po centru zleva, domácí útočník hlavou nemířil přesně. V úvodních minutách měly oba celky několik rohových kopů, z ani jednoho ale výraznější nebezpečí nebylo. Hra vypadala spíše jako boj o každý metr hřiště a nedotažená akce střídala druhou na druhé straně. 

Když už se jeden z celků prokombinoval ke střele, tak většinou byla zblokována nebo sražena. Brankáři opravdu nemuseli předvést zásadní zákrok. Za zmínku tak z prvního poločasu stojí, jen akce z 35. minuty kdy domácí odcentrovali od autové čáry a domácímu Podhornému chyběl kousek, aby míč trefil hlavou.

Do šaten se tedy šlo za stavu 0:0, který byl asi spravedlivý.

Kostka měl prsty ve všech brankách

Do druhé půle vstoupili dobře hosté, kteří hned po rozehrání vyslali křížný centr do vápna domácích, ale hostující útočník jen potvrdil, proč se jeho tým doposud neprosadil, nevyšel mu první dotyk s míčem. Akce ale pokračovala, až se ke střele zpoza šestnáctky odhodlal jeden ze záložníků hostí a Janča v bráně Petřvaldu musel poprvé vytáhnout parádní zákrok - střelu plachtící pod břevno vytěsnil na roh. S následným rohovým kopem už si obrana Petřvaldu poradila. 

V 55.minutě se už branky diváci dočkali. Budina našel centrem z hloubi pole záložníka Kostku, který zůstal nekrytý za zády stoperů a z half-voleje poslal míč za záda Matouše Krejčoka 1:0.

O pět minut později zasadil Kostka další úder, dokonale využil centru Podhorného z pravé strany a opět nikým nekrytý poslal míč z první do sítě - 2:0.

Utkání poté přešlo do obrazu hry z první půle, tedy ve vyrovnaný boj o střed hřiště. Za zmínku stojí možná pohledná individuální akce Vlčka, který se unikl napadání zadáků Petřvaldu u postranní čáry a pěknou střelou prověřil Janču. 

V 79.minutě ustál souboj po ataku soupeře Kostka, navedl si míč na střelu, kterou Krejčok vyrazil přímo před dotírajícího Lachmana a ten měl už snadnou práci aby uzavřel skóre na 3:0.

Do konce duelu se již nic zásadního nestalo a utkání tedy končí vítězstvím Petřvaldu 3:0

 

Video z utkání 

branky v časech videa: 0:57:17, 1:20:50, 1:03:30



Ohlasy k zápasu


TJ Petřvald
Václav Zajíček: Začátek utkání se nesl ve stylu spoustu nepřesností z obou stran. Ve druhém poločase jsme měli více ze hry a přidali jsme i tři góly. Petřvald si připisuje zaslouženě vítězství 3:0 a tři body do tabulky.




Sestavy


TJ Petřvald
J. Janča [-] - D. Podhorný [-] (83. M. Sobek [-] ) , J. Sklepek [-] (50. R. Lachman [-] ) , D. Knor [-] , T. Budina [-] , M. Fismol [-] (71. M. Mikulec [-] ) , V. Zajíček [-] , O. Kostka [-] (83. . Kandráč [-] ) , L. Voříšek [-] , F. Marek [-] , O. Cudrák [-]

FK Sedliště
M. Krejčok [-] - R. Krpel [-] , T. Majer [-] , T. Kusak [-] , J. Tesařík [-] , J. Pohludka [-] , K. Šebesta [-] , R. Vlček [-] , J. Kovács [-] (65. M. Ondračka [-] ) , J. Gabriel [-] (57. D. Ondračka [-] ) , Z. Piekarczyk [-] (76. D. Gwozdz [-] )

ŽK: 39. T. Budina - 9. J. Gabriel .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: SCHNEIDER Pavel - LEŠKO Ondřej, SUCHÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
5. 9. 2021 18:30
https://youtu.be/u1OXtk-ALtQ
5. 9. 2021 09:40
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Vedení klubu, Předseda klubu - TJ Sokol Baška | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip experta: remíza

Zde zkusím nakonec remízu, i když bych to viděl 60 ku 40 ve prospěch Petřvaldu. Bude záležet, které družstvo udělá víc chyb. Hosté spoléhají na svého kanonýra Kovácse, domácím zase kryje záda zkušený brankář Janča.

Tip: výhra domácích