1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bojovné utkání rozhodl Vondrák


Branky


7

Do Věřňovic zavítal Nýdek. Věřňovicím se úvod sezóny povedl a okupují druhou příčku v tabulce. Nýdek naopak stále čeká na první vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovný duel příliš krásy nepřinesl

Trenér Martin Kubiš udělal oproti zápasu v Petřvaldě jednu změnu. Kamil Vykydal se vrátil do brány a nahradil Tomáše Novotného. Počítat stále nemohl se svým synem Jakubem, dlouhodobě zraněný je i klíčový hráč a kapitán Lukáš Górniok, k dispozici nebyl ani Jerzy Wojtas. Naopak radost udělal návrat Honzy Čerešni k fotbalu a věřňovická legenda byla připravena na lavičce.

Fotbalové hřiště se hned od začátku proměnilo v bojiště. Fotbal se příliš pěkný nehrál a nepomohla ani brzká branka. Tu vsítil šťastně Jan Vondrák a jak se později ukázalo, rozhodl zápas.

Většinu zápasu se tak bojovalo o každý centimetr na hřišti a k vidění bylo spoustu tvrdých soubojů. Srovnat mohl Příborský, ale hlavou olízl pouze břevno. Krátce před koncem první půle si dobrou palebnou pozici vytvořil Vlček, z 18 metrů však těsně minul.

Bojovalo se o každý metr

Ani ve druhém poločase se obraz hry neměnil. Oba týmy se horkotěžko dostávaly do jakýchkoliv šancí, a tak nejzajímavějšími momenty opět byly potyčky a tvrdé souboje. Definitivně rozhodnout mohli domácí až po příchodu Čerešni. Ten Vlčkovi předložil míč jako na zlatém podnose, ale Kantor ustál souboj s naším záložníkem a udržel nýdecké naděje na bodový zisk.

V 86. minutě navíc šance hostů ještě přiživil D. Čopík. Ten se totiž nechal zbytečně vyloučit a bude v Petrovicích chybět. Mužstvo z pod Čantoryje však krátkou přesilovku nevyužilo.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Nýdek
Viktor Polok: Mrzí nás, že utkání rozhodla jedna smolná branka, soupeře jsme hodnekrat dobývali, ale bohužel všechny naše útoky končily dál od branky než bychom chtěli, utkání by více slušela remíza, bohužel odjíždíme s prázdnou a stále tak čekáme na vítězství.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
K. Vykydal [-] - M. Kubiš [-] (90. M. Čopík [-] ) , L. Koník [-] (73. [-] ) , N. Chalkidis [-] (82. K. Lubojacki [-] ) , F. Hruška [-] - D. Čopík [-] , J. Vondrák [-] , J. Vlček [-] - R. Lobodinský [-] , T. Josiek [-] , J. Swaczyna [-] -

TJ Sokol Nýdek
J. Kantor [-] - L. Cienciala [-] , R. Tlacháč [-] , V. Szmek [-] - P. Příborský [-] , T. Spratek [-] , M. Kluz [-] (70. L. Kantor [-] ) , P. Placzek [-] , A. Puczok [-] - P. Turoň [-] , L. Mendrok [-] -

ŽK: 56. M. Kubiš , 59. J. Vondrák , 72. D. Čopík - 56. V. Szmek , 90. R. Tlacháč . ČK: 86. D. Čopík .
Místo: Věřňovice. Počet diváků: 124. Rozhodčí: Pobořil Radek  - BARTOŠ Ivan, HYKL Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Domácí Věřňovice budou chtít napravit poslední zaváhání z domácího hřiště a i přes vyrovnané utkání získají všechny 3 body.