Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Raškovice pokřtily nový areál vítězstvím


Branky


5

Raškovice se po dlouhých dvou letech v azylu vrátily do vlastního areálu, který mezitím prošel kompletní rekonstrukcí. Mistrovské utkání se Sedlištěmi, ale nebylo prvním, které se zde odehrálo. Jaký zápas předcházel utkání se Sedlištěmi? To se dozvíte v následujícím článku, kteýr obsahuje rovněž fotografie z uplynulé akce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól domácí uklidnil

Než se vrhneme na shrnutí prvního poločasu utkání hraného v neděli, pojďme si připomenout, co se dělo na hřišti v sobotu. V sobotu proběhla slavnost, ku příležitosti otevření areálu, při které se utkaly staré gardy Raškovic a Slezanu Frýdek-Místek. Následovalo utkání raškovického "áčka" proti "Výběru F-M". Hráči tedy měli před nedělním ostrým utkáním v nohách ještě duel v rámci této akce.

Sám trenér Zdeněk Skotnica ale mančaft pochválil: "Ze zápasu jsme měli trochu obavy, neboť den před mistrovským utkáním jsme hřiště slavnostně otevírali slavnostními zápasy starých gard Raškovic vs Slezan F-M 1:3 a zápasem Raškovického A týmu vs Výběru F-M 6:6 (penalty 3:2). Oslavy sice byly mohutné, ale naši hráči přistoupili zodpovědně jak k oslavám, tak k samotnému mistrovskému utkání o den později."

 

Nyní pojďme tedy k samotnému utkání.

Utkání začalo ve svižném tempu, které diktovali především domácí hráči, na kterých nebyla absolutně znát únava ze sobotního utkání. Hned v 8.minutě utkání se hlavou prosadil Jan Bednárek, po centru Ondřeje Kacíře a pokřtil, tak nové hřiště první brankou. 

Druhý jmenovaný se sám zapsal po půl hodině hry mezi střelce. Ondřej Kacíř si našel míč po rohu Tobiáše a zvýšil na 2:0. Hosté se za poločas dostali do dvou slibných příležitostí, tu druhou, však ale dokázali hned zúročit, když se v závěru poločasu trefil Kovács.

 

Penalta na obou stranách

Duel i po pauze pokračoval ve stejném rytmu, tedy domácí tlačili co se dalo a z tohoto umělého tlaku vydolovali penaltu. Psala se 58.minuta, kdy si na značku pokutového kopu postavil míč Tobiáš a nemýlil se. 

Hosté se po tomto na patnáct minut nadechli k náporu, který vyústil ve faul a následný pokutový kop proti domácím. Sedliště ale v 73.minutě šancí na snížení pohrdli. Slíva jednoduše přestřelil. Další dvě akce byly jako přes kopírák, sedlišťi šli dvakrát sami na bránu, ale ani jednou nepřekonali skvěle chytajícího Pešáka. Proměnit penaltu a dva samostatné úniky, skóre by pro hosty bylo daleko veselejší, než 3:1.

Tedy hosté své dvě "loženky" nevyužili, tak jak už to bývá pověstné "nedáš - dostaneš" platilo i tentokrát a v 83.minutě Tobiáš potáhl míč a připsal si další asistenci při gólu Lukosze. V závěru utkání ještě výsledek kosmeticky upravil Vojkovský a nepřihrával mu nikdo jiný než špílmachr Tobiáš.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Pražmo - Raškovice
Zdeněk Skotnica - trenér: Utkání hodnotím pozitivně i když 15cti minutovka v druhém poločase nám určitě všem nadělala vrásky a snad se tenhle výpadek nebude opakovat. V příštím týdnu se pojede na hřiště Hnojníku, který ještě loni hrával 1.A třídu a v posledním kole se namlsal výhrou 0:9 v Mostech u Jablunkova. Start se sezóny, se tak povedl a budeme věřit v další 3 body do tabulky.




Sestavy


TJ Pražmo - Raškovice
V. Pešák [-] - O. Kacíř [-] , E. Kožar [-] , D. Papaj [-] , J. Bednárek [-] (88. A. Adámek [-] ) - J. Birčák [-] (62. T. Lukosz [-] ) , P. Slavík [-] , R. Juřica [-] (73. T. Žáček [-] ) , P. Tobiáš [-] (88. O. Liška [-] ) , R. Koloničný [-] - O. Janošec [-] (46. A. Vojkovský [-] ) -

FK Sedliště
M. Krejčok [-] - J. Pohludka [-] , M. Hammer [-] (64. K. Šebesta [-] ) , R. Krpel [-] (40. R. Papřok [-] ) , J. Gabriel [-] (81. D. Ondračka [-] ) - J. Tesařík [-] (40. M. Ondračka [-] ) , R. Vlček [-] , J. Kovács [-] - D. Kaloč [-] , T. Majer [-] , L. Slíva [-] (81. ) -

ŽK: 43. R. Koloničný - 52. R. Vlček , 53. M. Hammer , 83. T. Majer .
Místo: Raškovice. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Oba tyhle týmy v minulém kole plně bodovaly, tak si myslím, že v tomhle kole bude dělba bodů pro obě strany férová.