0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Raškovice potvrdily roli favorita a z Mostů odváží tři body


Branky


9

V parném počasí se v Mostech u Jablunkova představily Raškovice. Tým, který se netají ambicemi na postup do 1.A třídy načasoval formu na start sezóny excelentně a ze samotného východu republiky si odvezl všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas příliš krásy nenabídl

První poločas byl víceméně celý na jednu bránu. Raškovičtí tlačili, ale drtivá většina akcí končila na výborném gólmanovi Kotkovi. Bojovný tým Mostů poctivě bránil, čemuž napomáhaly i další nedotažené útoky hostí, kteří několik slibných příležitostí zahodili už v zárodku. Na hrbolatém vysušeném hřišti, tak byl možná větším soupeřem Raškovic i terén než samotný soupeř. 

Mosty zůstaly "v kabině"

Druhá půle nabídla dva bleskové údery favorizovaných Raškovic. Nejprve se po dorážce tečované střely Kožara, prosadil Tobiáš a otevřel skóre. Domácí, jakoby byli ještě v kabině inkasovali hned minutu na to, prosadil se Vojkovský, který umístil z voleje nadýchaný centr Papaje. Tlak hostí mohl přinést další branky, ale ujalo se až zakončení Lukosze, který zakončil v 79.minutě brankový účet na 0:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Pražmo - Raškovice
Zdeněk Skotnica - trenér: Cca po 10 měsících, jsme se konečně všichni dočkali opět mistrovském utkání a to opět v Mostech u Jablunkova. Počasí bylo velmi horké, hřiště bylo bohužel klasicky suché, hrbolaté, a tak se hrál bojovný fotbal. Nicméně, jsme nehráli vůbec špatně a vlastně za celých 90 minut jsme soupeři povolili jedinou střelu na bránu. Je opravdu nutné vyzvednout celou obrannou fázi týmu! S výkonem i s výsledkem tak můžeme být všichni spokojeni, protože to je velké povzbuzení do dalších tréninků i zápasů. V příštím zápase přivítáme Sedliště a budeme tak chtít potvrdit venkovní 3 body i na domácí půdě, na našem nově zrekonstruovaném areálu.



Sestavy


TJ Sokol Mosty u Jablunkova
J. Kotek [-] - R. Szotkowski [-] (46. T. Puczok [-] ) , M. Samiec [-] (77. A. Puczok [-] ) , O. Jochymek [-] , M. Turek [-] - F. Malik [-] , R. Drong [-] , J. Szotkowski [-] (86. M. Marszalek [-] ) - D. Frola [-] , P. Šafařík [-] , P. Kufa [-] (65. L. Bednár [-] ) -

TJ Pražmo - Raškovice
V. Pešák [-] - J. Birčák [-] (57. T. Lukosz [-] ) , P. Slavík [-] , A. Vojkovský [-] , R. Koloničný [-] - E. Kožar [-] , P. Tobiáš [-] (63. T. Žáček [-] ) , J. Bednárek [-] - O. Janošec [-] (80. A. Adámek [-] ) , D. Papaj [-] (80. R. Feike [-] ) , O. Kacíř [-] -

ŽK: 9. F. Malik .
Místo: Mosty u Jablunkova. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Machala Petr  - ŠAŠINKA Jan, NGUYEN HUU Hung.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Domácí Mosty nemají za sebou příliš vydařenou letní přípravu, nepovedený turnaj v Bukovci, menší počet hráčů, projeví se to i v prvním zápase, kdy přijede silný tým Raškovic, který bude útočit v sezóně na nejvyšší příčky.

Tip: výhra domácích