0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlastní rozhodčí a stále neporazitelnost Řepiště


Branky


4

V posledním kole čekal Stonavu dosud neporažený vedoucí celek soutěže, tým nabitý exligisty, Řepiště. Od začátku týdne prosakovaly informace o tom, jak moc o výhru hostům jde. Neváhali dokonce změnit obsazení rozhodčích, a tak si pro jistotu přivezli vlastní, kteří jim zřejmě pomáhají pravidelně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Zápas začal ve slušném tempu, hned první průnik Bednáře byl zastaven nevybíravým skluzem hostujícího kapitána před velkým vápnem. Píšťalka však zůstala „překvapivě“ němá, alespoň jsme od začátku viděli, jak se bude utkání odvíjet. Za další tři minuty totiž přišel totožný zákrok na půli hřiště, jen v opačném gardu. Sudí Čecháček okamžitě přiběhl s prvním žlutým kartónkem pro našeho hráče. V dalším průběhu, nutno přiznat, měl míč v držení z velké většiny zkušený soupeř. My jsme však pracovali velmi disciplinovaně. Za celý zápas měli hosté jeden závar a branku, kdy se situace velmi podobala offsidu. Ale zpátky do první půle. Po rohovém kopu se na šesti metrech z otočky dostával k voleji Bednář, v těžké pozici však netrefil míč, který se dostal ke Stanowskému, který v tutovce pálil nad. Michal Daněk v bráně hostí zůstal jen bezmocně zašpuntovaný na brankové čáře. Další výpad, centr Koďousek našel ve vápně Folwarczného, které v další obrovské příležitosti znovu netrefil branku. Zhruba po půlhodině se dostali do již zmíněného závaru hosté, kdy po sérii rohů a standardních situací míč poskakoval po našem malém vápně, ovšem vše skončilo jen dalším rohem. První poločas tak skončil 0-0. Domácí fanoušci velice těžce nesli dění, které na hřišti viděli. Navíc korunu všemu dával hostující trenér, který byl i tak stále nespokojený, chtěl pískat každý kontakt a ideálně za každý faul udělovat rovnou červené karty.  

Jedna branka stačila na neporazitelný podzim

Do druhé půle nastoupili hosté s velkou aktivitou, ovšem vše končilo nějakých 25 metrů od brány. Občas se snažil individuálně prosadit Jurča, nicméně naše defenziva pracovala výborně, a i když se dostal přes jednoho hráče, objevil se tam další, který už situaci vyřešil. A tak to byli znovu domácí, když v 75. minutě se po akci po levé straně dostal k vypadlému míči ve velkém vápně Žebrok, který však v obrovské příležitosti znovu jen přestřelil. Už se zdálo, že se našim hráčům povede proti přesile vydolovat alespoň bod, když přišla ve 87. minutě standartní situace ze strany, kterou hosté na přední tyči prodloužili na zadní, kde vyplul podezřele daleko a zcela sám za posledním našim bránícím hráčem jeden z hostí, který neměl problém uklidit míč do sítě. V posledních třech minutách jsme se ještě pokoušeli o závar, ke střele se dostal například Stanowski, nicméně napálil jen bránícího soupeře před sebou a když už se dostával k míči Bednář, praporek pomezního vyletěl neomylně nahoru. Řepištím můžeme již teď pogratulovat k postupu do vyšší soutěže, nenechávají nic náhodě.


Sestavy


SK Stonava
J. Stach [-] - J. Sittek [-] (59. R. Baláž [-] ) , T. Timp [-] , T. Mančar [-] , M. Folwarczny [-] (77. J. Zoller [-] ) , J. Žebrok [-] , M. Koďousek [-] , A. Fizek [-] , Z. Bednář [-] , L. Němec [-] (65. P. Kloda [-] ) , M. Stanowski [-]

TJ Řepiště
M. Daněk [-] - M. Kyselý [-] , M. Bielik [-] , P. Cigánek [-] , J. Večeřa [-] , J. Stanovský [-] (66. F. Madecki [-] ) , M. Skřehot [-] , R. Jurča [-] , P. Kožušník [-] , D. Tchuř [-] (90. L. Smichovič [-] ) , M. Ceplák [-] (79. J. Krpec [-] )

ŽK: 11. J. Sittek , 24. M. Stanowski , 59. T. Mančar , 68. M. Koďousek - 53. M. Kyselý , 87. M. Bielik .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ČECHÁČEK Petr - GODFRYD Vojtěch, BORÁŇ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Kristýna Haldinová

Expert: Ladislav Slezák
Tip experta: výhra hostů

Řepiště si pohlídá vítěznou příčku a přezimuje na 1. místě

Tip: remíza