1:3
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 14:30

2.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všechny branky padly v prvním poločase


Branky


1

Utkání, které mělo grády v první půlce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Padly 4 branky

Dobrá nastoupila do utkání s cílem konečně si připsat první výhru. Bohužel jako skoro v každém zápase inkasovala hned z první střely na branku. Kdy v 7. minutě se křižnou střelou prosadil Timp. Hosté byli lepší na míči, Dobrá se snažila vysokým presinkem jim to co nejvíce z nepříjemnit. Ve 27. Minutě se Stonava dočkala druhé branky, kdy rychlou akci zakončil do prázdné brány Sittek. Dobrá se dostala zpátky do zápasu v 35. minutě. Po vypíchnutí míče postupoval sám na brankáře Gryžboň P. a střelou na bližší tyč snížil na 1:2. Jenže hned za 7 minut po chybě domácího obránce dostal dárek ke vstřelení branky Folwarczny a upravil na 3:1 pro Stonavu. Tak i skončil první poločas.

 

Utkání bylo rozhodnuto

Druhý poločas začala Dobrá náporem, ale bohužel dvě šance v prvních 15 minutách Zíchy O. a Gryžboně O. brankou neskončili. Čím víc se utkání blížilo ke svému konci, tím to byl už spíš boj a nepřesnosti se střídaly na obou stranách. Stonava si už pak zkušeně zápas pohlídala a získala zasloužené 3 body. Naopak Dobrá stále na svoje první vítězství nebo bod čeká. Poslední možnost bude další víkend na hřišti Jablunkova.



Sestavy


TJ Sokol Dobrá
M. Hanke [-] - P. Platoš [-] , D. Šmahaj [-] - F. Georgiovský [-] , P. Gryžboň [-] , M. Sekanina [-] (75. L. Pócoš [-] ) , O. Gryžboň [-] (87. J. Zicha [-] ) , O. Zícha [-] , J. Filipčík [-] , J. Otipka [-] (35. K. Koloničný [-] ) , P. Maléř [-]

SK Stonava
J. Stach [-] - J. Sittek [-] (87. P. Szotkowski [-] ) , T. Timp [-] , T. Mančar [-] , M. Folwarczny [-] (74. J. Gatnar [-] ) , M. Koďousek [-] , A. Fizek [-] , Z. Bednář [-] , D. Siekiera [-] (46. R. Baláž [-] ) , L. Němec [-] , P. Kloda [-]

ŽK: 19. J. Filipčík , 77. O. Gryžboň - 29. J. Sittek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KARAS Michal - HOŠEK Jiří, TOMAI Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 10:12

Tip: výhra hostů