3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 14:30

2.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři branky stačili na domácí výhru


Branky


1

V tomto utkání jsme mohli vidět dvoubrankový rozdíl v prvním poločase. Sladkou tečku přidali domácí fotbalisté v 90. minutě utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ceplák a Stanovský rozhodli první poločas

 

Utkání se neslo v duchu velmi dobrého fotbalu. Chlapi se hned ze začátku chytli a chtěli dát co nejdřív gól, aby se jim hrálo hned od začátku dobře. To ale bohužel obrana soupeře nechtěla dopustit a bránila se zuby nehty, aby nepustila naše útočníky k zakončení. To samé ale platilo i obráceně. Bystřice chtěla dát rychlé góly, které by rozhodly hru, ale i naše nepropustná obrana se velmi dobře vypořádávala s jejich útoky. Skóre do 26.minuty bylo bez bodů, to se Miroslavu Ceplákovi nelíbilo a našel skulinku v obraně soupeře a poslal nás do vedení 1:0. Od té doby se hra začala vyvíjet tak, jak jsme chtěli. Dali jsme 1.gól, soupeře jsme presovali a nepustili skoro k žádné akci. Ani ne 10 minut po 1.gólu se k balónu dostal Jano Stanovský a navýšil naše vedení na 2:0. Tohle skóre se udrželo až do hvizdu konce 1.poločasu. Do kabin jsme odcházeli s klidnou hlavou, ale také jsme věděli že soupeř nám nedá nic zadarmo, že se budou rvát o každý balón, budou faulovat a napadat. A přesně tohle se vyplnilo.

Gól v 90. minutě a tři body zůstaly doma

 Soupeř chtěl s výsledkem něco udělat a chtěl dorovnat a vyhrát. Od začátku 2.poločasu jsme odráželi protiútoky a to samé dělala obrana soupeře. My jsme mohli dát nějaké ty branky, ale chyběla nám kapka štěstí v zakončení. Soupeř sice měl nějaké ty protiútoky, ale naše obrana je s klidnou hlavou nepustila do zakončení. Takhle jsme se přehrávali až do 90.minuty, kdy Marek Kyselý prokličkoval obranou a dovršil naše vítězství. Zápas skončil výsledkem 3:0 a my jsme si z velmi důležitého zápasu odnášeli do tabulky velmi cenné 3 body a nadále sídlíme na vrcholku tabulky.



Sestavy


TJ Řepiště
M. Daněk [-] , M. Bielik [-] - P. Cigánek [-] , J. Večeřa [-] , J. Stanovský [-] (62. J. Krpec [-] ) , D. Zaremba [-] , M. Skřehot [-] , R. Jurča [-] , P. Kožušník [-] , D. Tchuř [-] (57. M. Kyselý [-] ) , M. Ceplák [-] (85. V. Kožušník [-] )

TJ Bystřice
J. Galusík [-] - F. Buryan [-] , D. Marosz [-] (86. N. Sroka [-] ) , M. Martinčík [-] (46. A. Liberda [-] ) , J. Pilch [-] (86. M. Foniok [-] ) , L. Baron [-] , J. Rusz [-] , D. Kantor [-] (89. Š. Krátký [-] ) , D. Zoubek [-] , I. Martinčík [-] , T. Fober [-] (80. B. Gajdzica [-] )

ŽK: 28. D. Zaremba , 32. D. Tchuř - 32. J. Rusz , 67. D. Zoubek , 80. I. Martinčík , 89. N. Sroka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ganaj Martin - MORAVEC Roman, ROBENEK Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 10:12

Tip: výhra domácích