Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2021 14:30

13.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Libhošti rozhodl o výhře outsidera hattrickem Smolarčík, duel rozhodla rozdílná kvalita týmů v koncovce


4
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do první šance se dostal ve dvacáté minutě Smolarčík, naskočil si na centr, ale jeho hlavičku Kreželok vyrazil, dorážku do prázdné tečoval na roh Martinčík I.. O čtyři minuty později se do první šance dostal Pilch, svůj únik ale namířil jen do brankáře. Dvě minuty se brejková situace opakovala s koncovkou mimo branku. Ve 29' domácí dostali po souboji tělo na tělo možnost pokutového kopu, Kreželok sice Smolarčíkovi směr vystihl, ale míč směřující k tyči nevyrazily. Ve 34' šel opět sám na brankáře Pilch, jenomže opět netrefil branku. Ve 36' Pilch zatáhl míč po levé straně a přihrál pod sebe, Marek Martinčík však míč sám před brankářem netrefil. Ve 40' se opět za obranou zjevil Pilch a opět trefil dobře vybehnuteho Mičku. 

Hned po začátku druhé půle se zápas rozhodl. Hned zkraje se za obranu dostal Hanzelka a jeho lob i dorážku Smolarčíka Kreželok vychytal. To však bylo vše , hned ve 48' se za obranu dostal Smolarčík, obstřelil Kreželoka a Krezelokovi při obranném skluzu míč se smůlou projel míč pod nohou. O pět minut později pálil z levé strany nepovedeně opět Smolarčík, jeho pokus ale do hostující branky tečoval Králíček. V 54' si míč k přímému kopu postavila hvězda zápasu Smolarčík a z dobrých pětadvaceti metrů jej poslal do spojnice branky. Po hodině hry se za hostující obranu dostal Hanzl a svůj pokus poslal mimo branku. V 79' pálil b dobré šanci střídající Galusik a domácí brankář míč k tyči vyrazil. V 82' se dva domácí hráči ocitli sami před brankářem Bystřice a situaci vyřešili gólově. V 86' sklepl centrovaný míč Galusik Baronovi a ten levačkou vymetl šibenici.   


Sestavy


FC Libhošť
F. Mička [-] - D. Velart [-] , P. Hajník [-] , L. Hanzelka [-] (68. P. Čapka [-] ) , J. Čapka [-] , M. Bartoň [-] , Z. Melčák [-] , J. Smolarčík [-] , M. Hradečný [-] (82. R. Hanzelka [-] ) , P. Eckelsberger [-] (46. T. Turský [-] ) , D. Symerský [-]

TJ Bystřice
O. Kreželok [-] - B. Krezelok [-] , F. Buryan [-] , D. Marosz [-] (84. T. Fober [-] ) , M. Martinčík [-] (60. J. Galusík [-] ) , I. Martinčík [-] , L. Baron [-] , J. Rusz [-] (46. D. Králíček [-] ) , D. Kantor [-] , D. Zoubek [-] , J. Pilch [-]

ŽK: 85. J. Smolarčík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ČECHÁČEK Petr - BOČEK Robin, LEVINGER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2021 08:54
Kristýna Haldinová

Expert: Igor Novák
Tip experta: výhra hostů

Bystřice si body pohlídá a odveze si důležité tři body.

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 09:41

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 19:27

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 05:58

Tip: výhra hostů