2:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2021 14:30

12.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řepiště má na kontě další výhru


Branky


39. J. Blažek , 61. J. Blažek - 21. J. Stanovský , 22. M. Ceplák , 44. R. Jurča (p.) , 59. M. Ceplák
5

Zápas se Starým Městem byl pro Řepiště velmi důležitý kvůli bodům v tabulce, a tak hosté chtěli za každou cenu urvat 3 cenné body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená a penalta

Hned od začátku zápasu ale bylo vidět, že to nebude nic lehkého. Od začátku na hosty domácí hráči naletěil a místo aby chodili po míči tak většinou chodili po kotnících a nejhorší bylo to, že většinu faulů pan sudí nepískal.   Hosté  se ale hře soupeře nepřizpůsobili a hráli od začátku to co chtěli a brzo mohli slavit díky krásné akci Miroslava Cepláka v 22.minutě vedli 0:1. Od tohoto gólu ale soupeř mnohem více přitvrdil a hrál čím dál tím více "hnusný" fotbal a ještě se tomu divil když pan sudí pískl faul. Na druhý gól hosté nemuseli dlouho čekat a po krásné akci když si míč našel Jan Stanovský v 31.minutě  přidal další gól a navýšil tak na 0:2. V tu dobu se ale soupeř probral a začal na obranu tlačit a ta musela hasit jeden protiútok za druhým. Bohužel ale při jednom protiútoku se podařilo útočníkovi střelit na Michala a ten naštěstí balón vyboxoval ale bohužel si vyboxovaný balón našel druhý útočník a dorážkou snížil na 1:2. Hosté jsme ovšem nezaháleli a na gól domácích chtěli co nejdříve odpovědět. Hned po rozehrávce se nám podařil protiútok, ale bohužel se tenhle útok nelíbil obránci domácích a v pokutovém území si útočícího Radima Jurču "obejmout" a stáhl ho na zem. Po tomhle faulu tasil pan sudí červenou kartu a poslal domácí do nevýhod a ještě pískl penaltu. Na penaltu nastoupil Radim Jurča, který penaltu proměnil a navýšil  vedení na 1:3. Do konce 1.poločasu se domácím ani hostům nepodařilo se skórem nic udělat.    

Bylo rozhodnuto

Soupeř v 2.poločase ještě více přitvrdil a nebylo znát že hrají o 1 méně, měl mnoho protiútoků, které hostující obrana hasila úspěšně. V 61.minutě po neproměněném protiútoku domácích se hosté ke slovu opět přihlásili  a hosté mohli jít dopředu s vidinou že znovu napneme síť domácích a to se také podařilo, v 59.minutě když si balón opět našel Miroslav Ceplák a navýšil na 1:4. Soupeř, ale po tomhle gólu našel skulinku v  obraně a snížil v 61.minutě na 2:4. Od té doby se hosté snažili přidat ještě gól, ale bohužel se to nepodařilo a výsledek po závěrečném hvizdu byl 2:4  a my si odváželi 3 cenné body.



Sestavy


První SC Staré Město
M. Bernát [-] - M. Dušík [-] , L. Pavela [-] , P. Klimsza [-] , D. Forch [-] , T. Hodula [-] , D. Gros [-] , V. Smilowski [-] , P. Němec [-] (72. D. Kulštejn [-] ) , T. Němec [-] , J. Blažek [-]

TJ Řepiště
M. Daněk [-] - J. Krpec [-] , J. Stanovský [-] (55. F. Madecki [-] ) , M. Skřehot [-] , D. Zaremba [-] , M. Kyselý [-] (81. V. Kožušník [-] ) , P. Kožušník [-] , J. Večeřa [-] , R. Jurča [-] , M. Bielik [-] (88. J. Moravčík [-] ) , M. Ceplák [-]

ŽK: 26. M. Dušík , 40. T. Němec , 50. T. Hodula , 58. L. Pavela - 60. P. Kožušník , 79. F. Madecki . ČK: 43. T. Němec .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: FRYČ Lukáš - BOČEK Robin, BORÁŇ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 10:13

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 19:09

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 11:26

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 09:57

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 08:40
Kristýna Haldinová

Expert: Jakub Mikulenka
Tip experta: výhra hostů

Těžký zápas na půdě Starého Města, ale myslím si že to Řepiště zvládne.