Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 11:15

11.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nerozhodné utkání


Branky


5

Domácí Řepiště muselo v druhém poločase dohánět ztrátu z první půlky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky v poločase

Hned od začátku chtěli na soupeře vlítnout a dát mu rychlé 2-3 góly, ale to se bohužel přepočítali. Místo toho na ně vlétl soupeř a v 6.minutě si připsal 1.gól utkání. S touhle situací domácí nepočítali, ale vzápětí se naskla odpískaná penalta po faulu v pokutovém uzémí a Radim Jurča v 8.minutě srovnal na 1:1. Po tomlhe gólu domácí chtěli rychle zvýšit skóre a dostat se do vedení, ale bohužel osud nepřál a v 24.minutě se do vedení dostal tým hostů.Až do konce 1.poločasu domácí s výsledkem chtěli něco udělat, ale nepodařilo se to. Soupeř tedy v poločase vedl 1:2.

 

 

 

Vyrovnané skóre

Začátkem 2.poločasu domácí chtěli soupeře obrat o vedení což se  také v 47.minutě krásným gólem Martina Kyselého podařilo dorovnat na 2:2. Od té doby se domácí snažili dát gól, ale nedařilo se  přejít přes neprotupnou obranu, ale Marek Kyselý si skulinku v soupeřově obraně našel a v 59.minutě zvyšoval na 3:2. Soupeř to bohužel ale nevzdal a tlačil na domácí a měl jeden útok za druhým, až se mu v 63.minutě podařli prokličkovat bezi obranci a dorovnamt na 3:3.Do konce zápasu scházelo necelých 30 minut a s výsledkem se snažili domácí něco udělat, ale bohužel se to nepodařilo a zápas skončil remízou 3:3.



Sestavy


TJ Řepiště
M. Daněk [-] - J. Stanovský [-] , M. Skřehot [-] , V. Šustr [-] , D. Zaremba [-] , M. Kyselý [-] , P. Kožušník [-] , J. Večeřa [-] , R. Jurča [-] , M. Bielik [-] (35. Y. Slyhan [-] ) , M. Ceplák [-]

TJ Dobratice
O. Bocek [-] - J. Lisník [-] (56. E. Dobiáš [-] ) , M. Stříž [-] , L. Somr [-] (90. A. Březina [-] ) , M. Šimeček [-] , R. Pařenica [-] , M. Causidis [-] , A. Kohut [-] , O. Skotnica [-] , D. Dobiáš [-] , P. Lýsek [-]

ŽK: 56. R. Jurča , 66. P. Kožušník - 41. R. Pařenica .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ZÁVODNÝ Vít - CHÝLEK Martin, GALÁSEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Kristýna Haldinová

Expert: Patrik Chlopek
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že vyhrají domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza