Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jasná výhra hostující Stonavy


Branky


5

V Jistebníku se do sestavy vrátil konečně uzdravený kanonýr Zoller, a tak i přes zraněními sužovanou sestavu jsme jednoznačně chtěli odčinit domácí porážku s Bystřicí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna branka v. 1. poločase nastartovala

  Od úvodu utkání jsme to byli my, kdo se tlačil více do útoku. Domácí se snažili vycházet z hlubšího bloku, ze kterého se snažili vycházet do brejků. Ve čtrnácté minutě však přišla perfektní průniková přihrávka Siekiery, na kterou si naběhl Zoller, který obešel domácího gólmana a poslal nás do vedení, 0-1. Nadále jsme pokračovali v dobývání domácí branky. Po půlhodině hry se však poprvé dostali do útoku i domácí. Ogonem zahraný rohový kop však trestuhodně neproměnil ve vyrovnání jeden z domácích hráčů. To byla jedna ze dvou kloudných útočných akci domácí družiny. Ve 37. minutě se hnal do další tutovky Zoller, ve vápně však byl ostrým zákrokem zastaven, bylo to však i s míčem, takže se penalta nepískala. Skluz byl však natolik intenzivní, že naše desítka musela ze hry bohužel odstoupit. Aby toho nebylo málo, tak po dalším zákroku zápas skončil také pro Graňáka. V poločasové přestávce tak trenér Beneš dělat celou sestavu vlastně od začátku.  

Gólová smršť v Jistebníku

Do druhé půle jsme tak vyběhli v jiné sestavě i rozestavení. Běžela padesátá minuta a domácí předvedli svůj druhý útočný výpad v zápase, který byl však velice podařený a nový muž na hřišti Kloda hasil dorážku domácích skluzem na poslední chvíli. V ten moment se utkání zřejmě zlomilo, jelikož z následné protiakce se po Sittkově přihrávce dostal do velké šance Siekiera a nemýlil se, 0-2. Mezi 66. a 70. minutou se pak postupně prosadili Sittek, Bednář a znovu Sittek. Rezignovaní domácí pak ještě na závěr inkasovali nejprve v 84. minutě další gól od Bednáře a v 88. minutě zkompletoval hattrick Jakub Sittek. Škoda, že jsme takovou mušku neměli i o týden dřív, mohl být pohled na tabulku o poznání veselejší.


Sestavy


TJ Jistebník
P. Krayzel [-] - J. Štandl [-] , P. Štandl [-] , M. Raška [-] (55. P. Moučka [-] ) , J. Bednář [-] , O. Veselý [-] - O. Ogon [-] , M. Šimák [-] , M. Pasker [-] , M. Vavroš [-] - J. Rašek [-]

SK Stonava
L. Svatoš [-] - J. Sittek [-] , P. Dittrich [-] , J. Žebrok [-] , M. Koďousek [-] , J. Zoller [-] (37. J. Gatnar [-] ) , L. Graňák [-] (46. P. Kloda [-] ) , Z. Bednář [-] , D. Siekiera [-] , L. Němec [-] , M. Stanowski [-]

ŽK: 83. M. Šimák - 10. P. Dittrich .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MITURA Michal - POTIOREK Aleš, REVAJ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Kristýna Haldinová

Expert: Patrik Chlopek
Tip experta: výhra hostů

Jasná výhra hostí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů