1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtvrtá výhra v řadě hostujího Vratimova


Branky


6

Hostující Vratimov navázal na vítěnzou šňůru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení v první půlce

Do dobré formy se dostali hráči našeho mužského B týmu, když si po výhře nad Dobraticemi protáhli sérii tříbodové radosti již na 4 zápasy v řadě. „Do zápasu jsme vstoupili celkem dobře. Celý první poločas jsme měli pod kontrolou, dobře jsme kombinovali, dostávali jsme se do nebezpečných příležitostí a výborně bránili. Za ten poločas jsme klidně mohli dát minimálně tři branky, šance na to byly. Prosadili jsme se pouze po jedné ze standardních situací, kdy se krásně do vzduchu pověsil Michalčák. Je škoda, že se nám nepořadilo přidat další góly, mohli jste pak utkání dohrávat více v pohodě,“ hodnotil první pětačtyřicetiminutovku trenér Vratimova Radim Pešek.

 

Vyrovnání a tři body pro hosty

Druhý úder si naši hráči připravili hned na úvod druhého dějství, kdy se do šestnáctky pěkně prodral Hruška a střelou k tyči podruhé překonal dobratického gólmana. Dobraticím se po hodině hry podařilo zápas trochu zdramatizovat, kdy přetažený centr vrátil do vápna Lisník, Causidis udělal prostor Šimečkovi a jeho trefa znamenala snížení na 1:2. „Vstup do druhé půle byl z naší strany výborný,kdy Hruška utekl po levé straně a navýšil naše vedení. Po vstřelené brance jsme ale úplně přestali hrát. Soupeř toho využil a podařilo se mu snížit. Po inkasovaném gólu jsme pak hráli hodně nervózně, nedokázali jsme podržet míč a hru uklidnit. Tím jsme se pak dostali pod tlak. V těhle chvílích nás podržela stoperská dvojice, která zbytek utkání famózně ubránila a uskákala. Soupeř se už do nějaké vážnější šance nedostal,“ řekl Pešek.

B tým těsné vedení nakonec v Albrechticích, kde se utkání s Dobraticemi hrálo, udržel a připsal si tak do tabulky další tři body. „Vyhráli jsme další utkání a zase se o krůček přiblížili čelu tabulky. Chtěl bych všechny kluky pochválit, jak nyní k zápasům přistupují, a to jak stabilním členům B týmu, tak i kluky, kteří nám chodí pomáhat z áčka a neberou to jako degradaci, ale zápas odmakají. Takhle to má být,“ těší vratimovského kouče.



Sestavy


TJ Dobratice
O. Bocek [-] - M. Stříž [-] , J. Mitrenga [-] , J. Mandičak [-] (36. J. Lisník [-] ) , M. Šimeček [-] , R. Pařenica [-] , M. Causidis [-] (69. M. Moják [-] ) , A. Kohut [-] , O. Skotnica [-] , D. Dobiáš [-] , P. Lýsek [-]

FC Vratimov B
J. Štromp [-] - O. Mokroš [-] , P. Michalčák [-] , L. Slota [-] , J. Piskoř [-] - J. Hruška [-] (63. J. Stibor [-] ) , A. Stuchlík [-] (87. J. Mikšovič [-] ) , T. Hammer [-] (87. M. Osvěčík [-] ) , J. Mikulenka [-] (74. G. Corriero [-] ) , V. Osvěčík [-] - N. Avetisyan [-] (63. L. Brezula [-] ) -

ŽK: 72. O. Skotnica , 73. R. Pařenica , 86. P. Lýsek - 33. N. Avetisyan , 36. J. Piskoř , 41. J. Mikulenka , 71. J. Stibor .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: BERAN Jan - PICMAUS Jiří, HOŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Kristýna Haldinová

Expert: Jiří Malý
Tip experta: výhra hostů

Jasná výhra Vratimova.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích