Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejlepší střelecký tým nezklamal


Branky


7

V sobotu se Řepiště utkalo v 7.utkání ČPP 1A. Třídy Sk.B s SC Smilovicemi. Domácí zatím ani jednou neprohráli a chtěli sipřipsat další body do tabulky,kterou suverénně vedou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól a poločasová remíza

Začátek utkání se pro domácí vyvíjel dobře, soupeře začali tlačit a chtěli dát hned ze začátku gól, což se v 14.minutě Michalu Bielkovi podařilo a dostal domácí do vedení. Ale od té doby se zápas nevyvíjel jak Řepistě chtělo. Soupeř chtěl vedení sebrat a začal tlačit naopak on domácí a ti tak přizpůsobili hru. V 37.minutě se soupeři podařilo dostat až před domácího brankáře Michala, který ale první střelu vyboxoval pryč, ale bohužel se míč odrazil k dalšímu útočníkovi a ten dorážkou srovnal na 1:1. Do konce poločasu se tak drželo skóre 1:1.

Výhra domácích

V 2.poločase domácí s výsledkem chtěli něco udělat a tak opět převzali iniciativu na hřišti a začali soupeře opět tlačit, ale chybělo to jedině a to štěstí v zakončení. Tuhle smůlu se podařilo přetrhnout až v 70.minutě když domácí do vedení dostal střídající hráč Filip Madeckí a zvýšil tak na 2:1. Hned na to navázal v 79.minutě Michal Bielek, který svou trefou do sítě soupeře navýšil vedení na 3:1. Netrvalo dlouho a síť soupeře se znovu napnula a to v 86.minutě kdy Marek Kyselý vstřelil poslední gól utkání.



Sestavy


TJ Řepiště
M. Daněk [-] - M. Skřehot [-] (46. F. Madecki [-] ) , D. Tchuř [-] , P. Kožušník [-] , J. Večeřa [-] , R. Jurča [-] (81. L. Smichovič [-] ) , M. Kyselý [-] , J. Stanovský [-] (46. D. Zaremba [-] ) , M. Bielik [-] (81. J. Moravčík [-] ) , P. Cigánek [-] , M. Ceplák [-] (74. J. Krpec [-] )

SC Smilovice
T. Ondraszek [-] - T. Hrbáček [-] , D. Walach [-] (81. D. Gerlich [-] ) , A. Michalek [-] , A. Kotas [-] , J. Štvrtňa [-] , M. Vlachovič [-] , R. Kisza [-] , F. Przyczko [-] , B. Kocur [-] , P. Kohut [-]

ŽK: 56. P. Kožušník - 23. D. Walach , 56. P. Kohut .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: ČECHÁČEK Petr - PÍSEČNÝ Lukáš, LEŠKO Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Kristýna Haldinová

Expert: Petra Nová
Tip experta: výhra domácích

Řepiště minulé. kolo nehrálo. Nyní si nálepku favorita soutěže pohlídají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích