Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vratimov potřeboval doma vyhrát


Branky


7

Domácí převzali iniciaty a první i druhý poločas si pohlídali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Posledním zápasem, ve kterém se nám podařilo nad albrechtickým Baníkem zvítězit, byl duel na jejich půdě (tehdy to skončilo 3:0 pro nás). To byl však duben roku 2017, od té doby jsme se pak s tímto soupeřem potkali ještě třikrát, ale na tříbodovou radost jsme nedosáhli. Až teď.

„Do zápasu jsme vstoupili docela dobře. Hned z kraje utkání jsme byli aktivní a vypracovali si poměrně dost brankových příležitostí a dvě z nich proměnili. Do dvacáté minuty mohlo být celé utkání prakticky rozhodnuto. Nevím čím to bylo, ale pak jsme úplně přestali běhat a naše hra byla hodně laxní. Albrechtice toho využily a také začaly mít své velké šance, včetně pokutového kopu, který neproměnily. Bohužel jsme si pak nepohlídali rohový kop a hosté snížili. Ty góly, co dostáváme, plynou z naší nedůslednosti a stále se opakují. Na tom budeme muset zapracovat,“ řekl domácí trenér Radim Pešek.

Pro něj samotného bylo utkání s Baníkem trochu prestižní, vždyť v dresu soupeře nastoupil jeho bratranec Jiří Pešek.

 

Zasloužená výhry

Po změně stran jsme soupeři přidali další dva góly a zaslouženěj jej tak porazili 4:1. „Druhý poločas byl takový, že do šancí se dostávaly oba týmy. Ten zápas mohl skončit hodně divokým výsledkem. Naštěstí se nám povedlo dát třetí gól, který už nás trošku uklidnil. V závěru jsme přidali ješte jednu pojišťujíci branku a zviťezili,“ radoval se po konečném hvizdu vratimovský kouč. „Bylo to ale takové zvláštní utkání. Na to, že se potkaly týmy, které každý rok jsou ve vrchních patrech tabulky, tak úroveň zápasu tomu neodpovídala. S výkonem svého mužstva také nemůžu být spokojen. Mrzím mě, že zatím nedokážeme udržet konstantní výkon po celých devadesát minut a střídáme lepší pasáže s těmi slabšími. Každopádně máme tři body a za ty jsme rádi. Jsme v kontaktu s čelem tabulky, a to je pro nás motivace do další práce,“ uzavřel hodnocení zápasu Pešek.

Následující kolo odehrajeme v Albrechticích, našim soupeřem už ale nebudou fotbalisté místního Baníku. Svůj domácí stánek tam má totiž přechodně mužsvo TJ Dobratice. Utkání je na pořadu v sobotu 2. října od 15.00 hodin.



Sestavy


FC Vratimov B
M. Sýkora [-] - O. Mokroš [-] (46. P. Štromp [-] ) , J. Piskoř [-] , L. Slota [-] , D. Demianenko [-] - P. Chlopek [-] (75. M. Osvěčík [-] ) , V. Trmal [-] , A. Stuchlík [-] (46. L. Brezula [-] ) , J. Mikulenka [-] (66. J. Stibor [-] ) , T. Hammer [-] - N. Avetisyan [-] (69. P. Michalčák [-] ) -

FK Baník Albrechtice
B. Gradek [-] - L. Golasowski [-] , A. Chumchal [-] , J. Pešek [-] , M. Cieslawski [-] , D. Dorozlo [-] (61. D. Šlampiak [-] ) , D. Žyla [-] , M. Žyla [-] (69. D. Koňczyna [-] ) , P. Kubiena [-] , J. Kociolek [-] , J. Hovůrka [-] (31. M. Šiška [-] )

ŽK: 39. O. Mokroš , 45. V. Trmal , 85. M. Sýkora - 69. P. Kubiena .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Galásek Michal - BORÁŇ Tomáš, LUKAŠÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Kristýna Haldinová

Expert: Petra Nová
Tip experta: výhra domácích

Vratimov vyhraje.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích