J. Pilch 10.
J. Pilch 24.
L. Baron 84.
J. Pilch 86. (p.)
D. Zoubek 88.
5:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Bystřice nezklamala


Branky


10. J. Pilch , 24. J. Pilch , 84. L. Baron , 86. J. Pilch (p.) , 88. D. Zoubek - 51. J. Mandičak
5

Duel dvou týmů, které zatím neprohrály byl dle očekávání vyrovnaným soubojem i když výsledek tomu příliš neodpovídá. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli předvedli domácí dominantní výkon a zaslouženě se dostali do dvougólového vedení

Již ve druhé minutě šikovně prošel po pravé straně Marosz, poslal míč pod sebe a Pilch mířil jen těsně vedle branky. V sedmé minutě Staniek sklepl míč pro Buryana, ten jej rozehrál do běhu Pilchovi, jenomže ten poslal míč jen do brankáře. O dvě minuty později se již Pilch mohl radovat. Buryan mu poslal nádherný míč za obranu a Pilch tentokrát mířil přesně. Po dvaceti minutách centroval rohový kop Badura, Rusz však hlavou mířil jen do středu branky.Ve 23‘ opět Buryan prostrčil míč Pilchovi, obránce míč odkopl jen do něj a náš nejlepší střelec dovedl míč až do branky . O minutu později se odražený míč odrazil k Buryanovi, ale jeho volej mířil jen těsně vedle. Hosté se poprvé výrazněji připomněli až ve 26 minutě. Po brejku na pravé straně se dostal ke střele Pařenica, ale jeho pokus byl slabý. Ve 27‘ našel Martinčík dlouhým míčem Buryana, ten šel sám na brankáře ale pouze jej trefil. Po půlhodině hry dostal Galusik těžkou malou domů na brakovou čáru, volil klíčku která mu nevyšla. Než se však útočník vzpamatoval dokázal mu míč ještě od nohy sebrat. Další šanci měl po chvíli i Causidis ale branku netrefil. Deset minut před poločasem si na rohový kop Pilcha naskočil Zoubek a jeho hlavička jen těsně netrefila branku. Na konci poločasu měl dvě větší šance Causidis a jednu Šimeček, ale skórovat nedokázali. 

 

Druhý poločas byl zcela jiný a byl v režii hostujícího celku

Ti nastoupili na hřiště jako vyměnění a do první šance se dostal Causidis, ale Galusik chytá. V páté minutě již hosté snížili. Dostali se do rychlého brejku na pravé straně, poslali míč před branku a Mandičák mířil k tyči. Branka hostům pochopitelně vlila krev do žil a bylo jich plné hřiště. V 55‘ zkusil štěstí z dobrých 25 metrů Dobiáš, jenomže jeho nádhernou střelu do šibenice vytáhl na rohový kop Galusik. Domácí se probudili až po dvaceti minutách hry když Badura mířil těsně mimo zadní týče. Dvacet minut před koncem si na přímý kop Pilcha naskočil Baron a lizl míč do tyče. 

Sedm minut před koncem se zápas rozhodl. Baron dostal míč za obranu a mohl jít na branku, byl však faulován a následoval přímý kop. Ten faulovaný hráč poslal kolem zdi a obránce hostů jej tečoval mimo dosah brankáře Bocka. Jen o minutu později byl v pokutovém území faulován Buryan a Pilch tak mohl uzavřít svůj první hattrick v našem dresu. Tři minuty před koncem ještě Rusz vrátil míč ze zadní tyče před branku a Zoubek jej hlavou poslal do sítě. 



Sestavy


TJ Bystřice
J. Galusík [-] - D. Zoubek [-] , F. Buryan [-] , R. Badura [-] (79. M. Martinčík [-] ) , D. Králíček [-] , J. Staniek [-] (79. T. Fober [-] ) , J. Pilch [-] , L. Baron [-] , J. Rusz [-] , D. Kantor [-] (19. I. Martinčík [-] ) , D. Marosz [-] (56. B. Gajdzica [-] )

TJ Dobratice
O. Bocek [-] - D. Dobiáš [-] , R. Pařenica [-] , M. Causidis [-] , T. Bařina [-] (19. J. Lisník [-] ) , A. Kohut [-] , L. Somr [-] , O. Skotnica [-] (85. E. Dobiáš [-] ) , J. Mandičak [-] , M. Šimeček [-] (85. V. Bocek [-] ) , P. Lýsek [-] (81. A. Březina [-] )

ŽK: 65. B. Gajdzica - 83. A. Kohut , 85. J. Mandičak .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: REVAJ Jakub - BEDNÁŘ Marcel, PASTERČÁK Jozef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Kristýna Haldinová

Expert: Filip Holý
Tip experta: výhra domácích

První Bystřice si pohlídá první místo v tabulce.

Tip: výhra domácích