M. Kohut 65.
1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


5

Nelehký zápaas odehrálo Řepiště proti Lučině.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná panalta

 Hned z počátku zápasu měli  hosté možnost kopat penaltu, ale bohužel se jim ani tentokrát nepodařilo tuto šanci proměnit. V tomto okamžiku Lučina začala držet krok jak v útočné, tak v obranné části. Hostující obrana byla ale připravena a každý protiútok soupeře likvidovala a nepustila ho k žádné střele, která by ohrozila branku. Síly byly až do 32.minuty vyrovnané. Pak si pro balón došel Jan Stanovský a poslal tak  tým Řepiště do vedení. "Tenhle gól nás nastartoval a začali jsme opět na soupeře tlačit a 2.gól na sebe nedal dlouho čekat. Opět se iniciativy chopil Jan Stanovský, který ve 41.minutě navýšil naše vedení na 0:2. Tento stav jsme si už do konce 1.poločasu udrželi," hodnotí na facebooku hosutjící tým.

 

 

V průběhu 2.poločasu hosté chtěli vedení nejen udržet, ale také ho ještě navýšit. To se ale bohužel nelíbilo panu sudímu, který odmítl uznat 2 jasné penalty a ještě potrestal Radima Jurču za údajnou simulaci nesmyslnou žlutou kartou. Domácí toho samozřejmě využili a v 65. minutě se jim podařilo náskok snížit. Třešničkou na dortu byla v 67.minutě červená karta, kterou obdržel Vojta Šustr, a kterou hlavní rozhodčí odůvodnil sprostými slovy na účet pomezního rozhodčího. V ten moment se kolem hlavního rozhodčího seběhli jak hostující hráči, tak i soupeři a snažili se to panu rozhodčímu vymluvit. Bohužel i přes naléhaní obou stran se to nepovedlo a Vojta musel hřiště opustit. 

"Od té doby jsme hráli v oslabení, ale chtěli jsme ukázat že se i přes nesmyslnou červenou kartu nevzdáme a zápas se vztyčenými hlavami dohrajeme až do konce. I navzdory oslabení jsme měli spoustu povedených kombinací, při kterých jsem nejednou ohrozili soupeřovu branku. Další góly se nám ale nepodařilo vstřelit. Výsledné skóre jsme tedy i přes všechno udrželi na 1:2," uvedli na sociální sítí hosté.



Ohlasy k zápasu



TJ Řepiště
Kapitána družstva Přemk Kožušník: Lučina byla nepříjemný soupeř, ale hned od začátku jsme chtěli ukázat, že tady chceme brát tři body. Škoda, že se nám nepodařilo dotáhnout některé další akce do gólu. Naše vítězství mohlo být klidnější, takhle jsme bojovali až do posledních minut, ale o to víc tyhle body těší a utužují partu.



Sestavy


Finstal Lučina
J. Filipec [-] - K. Tomíček [-] (63. T. Krčmárik [-] ) , L. Myšinský [-] (71. J. Mokryš [-] ) , J. Myšinský [-] , L. Kohut [-] (63. R. Kalmus [-] ) , J. Křenek [-] , M. Kohut [-] , M. García [-] , D. Zima [-] (63. J. Bártek [-] ) , J. Blahut [-] , R. Tomiček [-]

TJ Řepiště
M. Daněk [-] - M. Bielik [-] - D. Tchuř [-] , M. Skřehot [-] , V. Šustr [-] , M. Kyselý [-] , M. Ceplák [-] , J. Stanovský [-] (51. D. Zaremba [-] ) , R. Jurča [-] (89. J. Krpec [-] ) , P. Cigánek [-] , P. Kožušník [-] (63. F. Madecki [-] )

ŽK: 42. K. Tomíček , 89. M. Kohut - 49. V. Šustr . ČK: 67. V. Šustr .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: STARÝ Matyáš - RITTER Jakub, KALOČ Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Kristýna Haldinová

Expert: Petr Novotný
Tip experta: výhra hostů

Jasná výhra druhého týmu tabulky.