Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vratimov prohrál na Lučině


Branky


2

S velkým očekáváním zajížděli B muži na Lučinu, odkud si svěřenci trenéra Radima Peška chtěli přivést nějaký ten bod. To se nakonec nepovedlo, Lučina doma hru ovládla a naprosto zaslouženě zvítězila 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

„Chtěli jsme proti soupeři navázat na náš výkon z Libhoště, bohužel se nám to tady vůbec ale nepovedlo,“ začal hodnotit sobotní duel trenér B týmu Radim Pešek. „Hned v úvodu zápasu jsme soupeři nabídli velkou chybou dostat se do brzkého vedení. Takové chyby by se stávat ale neměly. Nicméně jsme stále ještě měli před sebou celý zápas, abychom s nepříznivým vývojem něco udělali. Bohužel nás ale tato branka poznamenala víc, než by kdo čekal. Vůbec jsme nehráli to, co jsme si v kabině před utkáním řekli, nebo jsme se prezentovali v předešlých zápasech. Byli jsme pomalí, nedůrazní, nenapadali jsme soupeře a strašně jsme mu tak vše ulehčovali,“ mrzelo po zápase hostujícího trenéra.

Ten udělal proto o poločasové pauze dvě změny v sestavě. „O půli jsem musel na kluky v kabině zvýšit hlas, na hřiště šli dva noví hráči, jenže ani to nám nepomohlo. Hned z kraje druhého poločasu jsme opět dostali naprosto laciný gól, kdy jsme jej soupeři prakticky darovali. Pak jsme sice domácí dokázali zatlačit, ale strašně těžko jsme se do nějakých šancí dostávali. Přesto se nám povedlo z rohového kopu Petrem Michalčákem alespoň snížit. Stále nám zbýval čas něco s výsledkem udělat. Jenže o čtyři minuty později jsme dostali třetí branku, která už nás definitivně položila. Tento výkon byl z naší strany hodně špatný, vůbec jsme soupeře nedoráželi, v útočné fázi byli nepřesní, měli jsme málo pohybu a hlavně celý zápas jsme působili takovým nervózním dojmem. Místo abychom se soustředili na svou hru, tak se kluci věnovali okolním vlivům. Prostě s takovýmto výkonem nemáme šanci uspět v žádném zápase. Je to pro nás facka, ale je možná dobře, že přišla hned tak z kraje sezony. Stále máme před sebou spoustu zápasů, ve kterých tohle můžeme ještě napravit. Věřím, že se tak podaří už teď v sobotu, kdy nás doma čeká derby s Řepišti. Musíme si v kabině vše vyříkat a přistoupit k utkání zcela jinak,“ burcuje Pešek.

 

 

Jak již trenér B týmu zmínil, sobotním soupeřem budou fotbalisté nedalekých Řepišť. Utkání se hraje od 16.30 hodin a kromě toho, že jde o místní derby, mohou se naši fanoušci těšit na zajímavá jména v soupeřově sestavě. Vždyť za Řepiště chytá bývalý gólman ostravského Baníku, Blšan, Plzně, Českých Budějovic, Bohemians, Slovácka, ale také třeba i anglického West Bromwich – Michal Daněk (mimochoděm vítěz ligy s Baníkem, vítěz Českého poháru a Superpoháru s Plzní).V poli budme moci vidět bývalé hráče druholigového Třince Miroslava Cepláka s Petrem Cigánkem, zkušeného středopolaře Radima Jurču (Vítkovice, Val. Meziříčí, Otrokovice). Kapitánem Řepišť je Daniel Tchuř, bývalý hráč Vítkovic, pražské Slavie, Mladé Boleslavi, bratislavské Artmedie, Baníku Ostrava, či Karviné.



Sestavy


Finstal Lučina
J. Filipec [-] - K. Tomíček [-] (61. J. Mokryš [-] ) , L. Myšinský [-] , J. Myšinský [-] (74. T. Krčmárik [-] ) , L. Kohut [-] , M. Kohut [-] , M. García [-] , D. Zima [-] (61. R. Kalmus [-] ) , J. Křenek [-] (91. M. Bubík [-] ) , R. Tomiček [-] , J. Blahut [-]

FC Vratimov B
J. Štromp [-] - J. Piskoř [-] , P. Michalčák [-] , O. Mokroš [-] , L. Brezula [-] - V. Trmal [-] , A. Stuchlík [-] (83. J. Stibor [-] ) , M. Siedlok [-] (46. P. Štromp [-] ) , M. Osvěčík [-] (46. D. Ledvina [-] ) , V. Osvěčík [-] - N. Avetisyan [-] (67. L. Slota [-] ) -

ŽK: 36. L. Kohut , 90. L. Myšinský - 65. L. Brezula , 85. V. Osvěčík .
Počet diváků: 136. Rozhodčí: Šistík Petr - ŠVEC Marek, KLEČACKÝ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kristýna Haldinová

Expert: Tomáš Hammer
Tip experta: výhra hostů

Vratimov se silnou sestavou suveréně porazí Lučinu 0:5.

Tip: výhra hostů

Vratimov se silnou sestavou suveréně porazí Lučinu 0:5.