Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Bystřice porazila vysoko Dolní Lutyni


Branky


2

Bystřičané v Dolní Lutyni vyhráli 4.kolo soutěže vysokým rozdílem a to šesti gólů.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velkou roli v tomto utkání hrál určitě malý počet hráčů Dolní Lutyně do utkání.

 "Již v první minutě se na levé straně pokutového území uvolnil Kantor, jeho střelu na zadní tyč gólman dokázal vyrazit. Na konci úvodní desetiminutovky se z pozice stopera vydal na útočný výlet Zoubek, dokázal připravit míč volnému Pilchovi, ale jeho střelu brankář vyrazil na rohový kop. Ve třinácté minutě dostal prostor na dvaceti metrech Baron a střelou k tyči otevřel skóre duelu," komentuje utkání Ondřej Kreželok.

 

Uvolněna druhá polovina utkání

"Druhá půle nabídla ještě uvolnění už tak volného tempa duelu, ale šanci měl náš tým i tak spoustu. Po deseti minutách hry se na pravém křídle dostal do úniku Badura, dostal se do vápna a přihrávkou pod sebe nabídnul gól Staniekovi, který nepohrdl. O dalších deset minut později jsme předvedli brejk čtyři na dva, přihrávku Kantora na Stanieka ale zachytil obránce, nás útočník se ještě dostal ke střele ale neuspěl, další dvě dorážky měli Králíček s Kantorem a oba byli neúspěšní.vSedm minut před koncem se zrodil náš další brejk, střelu Marka Martinčíka ještě obránci z branky vykopli, dorážku Králíčka však již ne," ukončuje náš rozhovor Kreželok.    



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lutyně
I. Šajer [-] - T. Mleziva [-] , J. Vanečko [-] , L. Dostál [-] , J. Ligocký [-] - P. Pěgřim [-] - M. Berešík [-] , L. Ligocký [-] (16. M. Kempný [-] ) , T. Havlásek [-] - R. Novotný [-] , T. Fismol [-]

TJ Bystřice
J. Galusík [-] - D. Zoubek [-] , F. Buryan [-] , R. Badura [-] (69. M. Martinčík [-] ) , D. Marosz [-] , D. Králíček [-] , J. Pilch [-] , L. Baron [-] , J. Rusz [-] (69. T. Fober [-] ) , D. Kantor [-] , J. Staniek [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: KUBÁČEK Vojtěch - TOMAI Martin, PASTERČÁK Jozef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kristýna Haldinová

Expert: Tomáš Hammer
Tip experta: výhra hostů

Myslím si, že v tomto utkání vyhrají hosté. Bystřice zvládla vítězně i první zápas, proto pojede na vítězné vlně. Skóre 1:8.

Tip: výhra hostů

Myslím si, že v tomto utkání vyhrají hosté. Bystřice zvládla vítězně i první zápas, proto pojede na vítězné vlně. Skóre 1:8.