4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2016 16:30

30.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká výhra Uničova!


Branky


35. T. Komenda , 40. T. Nuc , 69. T. Nuc , 79. T. Vasiljev - 84. Š. Chwaszcz
0

Domácí Uničov chtěl napravit ztrátu z minulého kola na hřišti Třebíče. Hosté prohráli minulé kolo v derby na hřišti Hulína...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky v síti hostů!

První šanci utkání měli zlínští, přímý kop Bartolomeua z 25 metrů ale mířil přímo do náruče brankáře Uvízla. Ševci byli dlouho aktivnějším týmem, ve 35. minutě však přišlo zmrazení. Juřátek našel ve vápně Komendu, a ten z otočky prostřelil všechno, co mu stálo v cestě - 1:0.  O pět minut později bylo pro zlínské mladíky ještě hůře. Na vlastní půlce chyboval při rozehrávce Masař, Krč vyslal nabíhajícího Nuce a ten střelou na zadní tyč poslal domácí do dvoubrankového vedení - 2:0. Hosté byli domácím určitě vyrovnaným soupeřem, ale efektivita Uničova byla vysoká a tak se šlo do šaten za stavu 2:0.

Další branky a výhra domácích!

Zlínští pokračovali v aktivitě i ve druhé půli. Po hodině hry ale skončila tečovaná střela Motala pouze na břevně. A tak se o deset minut později trefili opět domácí. Nuc si navedl míč do středu hřiště a střelou na střed brány překvapil brankáře Švece a bylo už 3:0. V 78. minutě pak přesprintoval zlínskou obranu Vasiljev a ranou pod břevno nedal Švecovi šanci - 4:0. Alespoň čestný úspěch zaznamenali zlínští mladíci v 84. minutě. Bartolomeu našel obloučkem ve vápně Chwaszcze, který následně přetlačil obránce a z malého vápna dokázal obstřelit domácího brankáře - 4:1. Domácí tak udželi třetí místo v tabulce, které pojedou hájit na hřiště rozjeté Kroměříže.


Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Jiří Balcárek, trenér: „Nebylo to tak jednoznačné, jak vypadá výsledek. Soupeř si čtyřku asi nezasloužil, ale my jsme byli preciznější v posledních dvaceti metrech. Měl jsem z duelu trochu obavy, nevěděl jsem, jak na tom kluci uprostřed týdne budou, navíc vojáci nám nepustili Můčku, který u nich dělá výcvik. Soupeř byl běhavý, líbil se mi, ale naše kluky musím pochválit za organizovaný výkon, hráli dobře,"




Sestavy


SK Uničov
T. Uvízl [-] - R. Vejvoda [-] , L. Heinz [-] , R. Juřátek [-] (78. Z. Bartoněk [-] ) , A. Řehák [-] - T. Nuc [-] , T. Binar [-] , D. Kuba [-] (65. D. Dostál [-] ) , T. Vasiljev [-] - T. Komenda [-] (86. J. Holouš [-] ) , A. Krč [-]

FC TRINITY Zlín B
M. Švec [-] - P. Hlobil [-] (86. A. Jakubík [-] ) , R. Bartolomeu [-] , O. Bačo [-] , R. Michálek [-] , T. Masař [-] (71. M. Vašulka [-] ) , M. Malenovský [-] , L. Motal [-] , L. Benčík [-] , Š. Chwaszcz [-] , E. Hradil [-] (64. M. Blanař [-] )

ŽK: 90. D. Dostál .
Místo: tráva č.2. Počet diváků: 202. Rozhodčí: Mikeska Karel - TRIGAS Paskal, DUDA Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.