K. Kroupa 27. (p.)
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2016 16:30

30.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas jara Prostějov nezvládl!


Branky


27. K. Kroupa (p.) - 2. T. Hykel , 75. T. Hykel
0

V dalším kole se utkal lídr z Prostějova se soupeřem z Vítkovic. Vítkovice ztrácely na domácí 8 bodů a jen vítězství je mohlo vrátit do boje o postup do FNL..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas!

Určujícím okamžikem pro vývoj celého utkání byla druhá minuta, kdy se na domácí straně nakupilo hned několik chyb. Projít středem hřiště a vystřelit nebývá pro soupeřovu obranu nejlepší vizitka, navíc Kofroň vyrazil míč před sebe a Hykel jej uklidil k tyči domácí svatyně - 0:1. Další střelu Hykela vyrazil Kofroň na roh, mezitím šla Kroupova hlavička těsně mimo. Petrželovu ostrou střelu odvrátila obrana na roh, po němž se na malém vápně ocitl v dobré pozici T. Machálek, ale o šanci byl připraven v rozporu s pravidly. Nařízenou penaltu domácí kanonýr Karel Kroupa bezpečně proměnil - 1:1. Efektními nůžkami zaujal na druhé straně Hruzík. Zlom ve vývoji utkání mohl nastat tři minuty před přestávkou, kdy T. Machálek zprava promptně odcentroval, ale Kroupa z voleje netrefil prostor ohraničený třemi tyčemi. Víc se v první půli nestalo a do šaten se šlo za nerozhodného stavu.

Vítězná branka Vítkovic!

Druhou půli začali domácí aktivně. Snažili se a dostali se i do šance. Další Nekudovu dobrou příležitost zmařil pět minut po přestávce Krbeček. Po kulminujícím, leč neplodném tlaku domácích přišla nesprávně vyhodnocená situace na hranici šestnáctky, nedohraný osobní souboj a střela Hykela, která prošla pod vybíhajícím Kofroněm. Ta nakonec také určila výsledek zápasu. Závěrečný tlak, kdy se třetím útočníkem stal stoper Sus, už k vyrovnání nevedl. Domácí tak ztratili zápas a hosté dobrým výkonem zdramatizovali souboj o čelo MSFL.



Ohlasy k zápasu


1.SK Prostějov
František Jura, trenér: „Špatný začátek, špatný konec, to se trochu nabízí. Objektivně musím přiznat, že soupeř byl lepší a zaslouženě vyhrál. Zatímco jsme chtěli vlétnout na soupeře my, tak vlétl on na nás, tlačil nás, nenechal nás hrát. Ve středu hřiště jsme uhrávali těžké balóny místo rychlých narážeček, jednoduché hry po křídlech a centrech do vápna. Ztrátami jsme soupeře pouštěli do brejků, o nichž jsme věděli, že jsou v jejich podání vynikající. Zápas se mohl lámat před přestávkou, kdy byl v dobré šanci Kroupa, ve druhém poločase jsme si vypracovali další, ale rozhodlo špatné vyhodnocení situace a vypuštěný souboj. Možná jsme byli až příliš zakřiknutí, o výsledek jsme se poprali, ale nevyšlo to. Musíme se z toho otřepat, jedeme dál,“

MFK Vítkovice
Roman West, trenér: "První utkání ve Vyškově bylo hodně slabé, plné chyb, nebylo vydařené ani po herní, ani po taktické stránce. Druhé utkání ve Zlíně už bylo aspoň vyrovnané, ale stále to nebyl ten výkon, který bych od mužstva plného zkušených hráčů a jmen čekal. Kvalitu jsme nedokázali prodat. Dnes šlo o naše nejlepší utkání i v součtu s domácími, kdy jsme narazili přece jen na slabší soupeře. Začali jsme velmi dobře, už ve druhé minutě jsme šli do vedení, měli jsme ještě dvě dobré příležitosti. Domácí sice srovnali, ale o přestávce jsem hráčům říkal, že dnes máme na vítězství, což se nakonec potvrdilo. Za posun v pracovitosti, kondici i herním projevu jsme si vítězství asi zasloužili,“



Sestavy


1.SK Prostějov
Z. Kofroň [-] - A. Rus [-] , L. Machýnek [-] , M. Sus [-] - L. Petržela [-] , Z. Fládr [-] , J. Pančochář [-] , T. Machálek [-] (80. M. Machálek [-] ) , L. Zelenka [-] (77. T. Langer [-] ) - P. Nekuda [-] , K. Kroupa [-]

MFK Vítkovice
L. Krbeček [-] - O. Dvořák [-] , R. Coufal [-] , D. Mikula [-] , O. Cverna [-] - F. Metelka [-] , T. Hykel [-] , P. Wojnar [-] (87. A. Blucha [-] ) , A. Hruzík [-] - M. Halaška [-] (61. R. Bystrý [-] ) , M. Kovařík [-] (71. T. Gebauer [-] )

ŽK: 36. Z. Fládr - 86. L. Krbeček , 88. A. Blucha .
Místo: Olympijská ul.,tráva. Rozhodčí: Ondráš Vít - OGRODNÍK Vlastimil, TOMANEC Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.