1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 17:00

1.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Dobrovic na úvod remizoval


Branky


0

V loňském roce byli Cábelíci v ČFL úspěšní. Konečné páté místo rozhodně není ostuda a vypovídá o tom, že v Králově Dvoře mají na čem stavět. V horkou srpnovou sobotu je čekal pro první kolo nevyzpytatelný soupeř z Dobrovic, které postoupili do ČFL z prvního místo v divizní skupině C.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólovou radost hostům zkazili až rozhodčí

Úvod zápasu byl pro oba celky poměrně infarktový. Hosté se už radovali z premiérové branky v ČFL, kterou tak rychle jistě ani sami nečekali, když jim sebral vítr z plachet postraní rozhodčí, který signalizoval Volfovi ofsajd. Cábelíky to jistě překvapilo a i další průběh poločasu naznačoval, že Dobrovičtí se v ČFL neztratí. Po půl hodině hry měli hosté ke gólu opět blízko, závar po Pílikovo rohovém kopu však brankou neskončil, když domácí obránci obětavě blokovali střeli z bezprostřední blízkosti.  K žádné další vyložené gólovce, se už ani jeden z celků a do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Ani jedna z šancí se tentokrát neujala

První poločas byl plný aktivního fotbalu, velké šance ale příliš nepřinesl a bohužel pro diváka, který by si chtěl zakřičet gól, byl ten druhý velice podobný. Po více než hodině hry se dostal do velké šance hostující Just, Krček ale jeho tvrdou ránu z hranice velkého vápna vyrazil. O pět minut později pálil těsně vedle tyče Rudolf a tak ani on Krčka nepřekonal. Právě tyto velké šance pak hosty jistě nejvíce mrzely, protože do žádných podobných se už ani přes enormní snahu nedostali a zápas tak dospěl k penaltám. V těch projevili větší zkušenost Cábelíci. V sedmé sérii totiž hostující Váňa svůj pokus zahodil a naopak domácí Hlinka se nemýlil. Přesto však nemusejí hosté smutnit. Budou-li podávat podobní výkony i po zbytek sezóny, o svou třetiligovou účast rozhodně strach mít nemusí. 



Sestavy


FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - M. Petr [-] (90. M. Kraus [-] ) , T. Šilhavý [-] , Š. Holý [-] , P. Pilík [-] - M. Procházka [-] , J. Sabou [-] , K. Soldát [-] , L. Volešák [-] - J. Balšánek [-] (74. Š. Hlinka [-] ) , A. Hájek [-] (86. P. Dochtor [-] )

FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - J. Novák [-] , L. Hruška [-] , J. Váňa [-] , M. Vajgl [-] - P. Bernát [-] (66. J. Boček [-] ) , T. Osvald [-] , J. Patočka [-] , J. Rudolf [-] - J. Sodoma [-] (61. J. Just [-] ) , M. Volf [-] (83. J. Krystan [-] )

Počet diváků: 180.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.