Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 10:15

1.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Převýšov přivítal Kolín ve třetí lize pětigólovým nákladem


Branky


0

Zatímco v loňském roce se ještě Kolínští prali se soupeři z druhé ligy, Převýšov hrál klidný střed té třetí. Domácí, kteří fungují jako farma Hradce Králové však rozhodně nelze podceňovat a těžko říct, zda právě to se stalo důvodem, který vedl až k fatálnímu krachu hostí. Vstup do sezóny si totiž určitě představovali diametrálně odlišně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod patřil Vlkanovovi

Jak už napovídá titulek, první minuty patřily domácím. Zmíněný Vlkanova se dostal hned do dvou slibných příležitostí, nicméně Knoblocha v brance Kolína nepřekonal. Kolín se rychle oklepal a začal být aktivnějším týmem. Jak to tak bývá, jen chvíli na to inkasoval. Psala se třináctá minuta, kdy si chtěl Vlkanova po předchozích nezdarech spravit chuť a tak pohotově dorazil do branky míč po přiťuknutí Kopáče – 1:0. Pro hosty to sice nebyla dobrá zpráva, ale stále nešlo o žádnou tragédii, navíc dosavadní průběh ukazoval, že jsou s domácími schopní bez problémů hrát. Trošku horší už to však bylo po půl hodině hry. To totiž na 2:0 zvyšoval parádně do levé šibenice z trestného kopu Labík. Ten samý hráč dostal další příležitost k zakončení ze standardky za dalších dvanáct minut. A opět se jednalo o zajímavou situaci. Labík vystřelil a trefil do zad ze zdi vyběhnuvšího Kouřila. Jeho předčasné vyběhnutí ocenil sudí Váňa žlutým kartonkem a jelikož se jednalo v případě Kouřila již o druhý, musel podobně předčasně pod sprchy. Z opakovaného trestného kopu pak Labík trefil břevno a de facto tak ukončil vše zajímavé v prvním poločase.

I přes chycenou penaltu musel Knobloch vydýchat bůra

Hosté se i přes fakt, že hrají v oslabení, což letní výheň jen umocňovala, vstoupili do druhé půle aktivně. Netrvalo ovšem dlouho a blýskat se začalo znovu v jejich vápně. Tam byl faulován Labík a získal tak pro svůj tým pokutový kop. K němu se postavil Jarkovský a ke zklamání sebe i svých spoluhráčů nechal pouze vyniknout Knoblocha. Naděje Kolína tak stále žily. Naneštěstí pro ně však pouhých sedm minut. Převýšovští předvedli rychlý únik po levém křídle, na jehož konci se ocitl Urbanec, který dokázal zakončit přesně – 3:0. To už bylo na jeden Kolín až příliš a ačkoli se jeho hráči stále odmítali vzdát, ve vzduchu už bylo cítit, že to s nimi nejspíše nedopadne dobře. A to dokázal už za dvě minuty potvrdit dnes již podruhé Vlkanova. Před vápnem prošel přes dva bránící soupeře, narazil si s Vobejdou a pak už jen pohodlně zakončoval - 4:0. Tento stav vydržel jen pět minut. Po nich totiž udeřil Sedláček, který střílel z první po parádní přihrávce od Vlkanovi. Míč se i s přispěním štěstí odrazil od tyče do sítě a frustrace Kolína tak dosáhla svého maxima – 5:0. Hosté i přesto stále velmi sympaticky bojovali a vysloužili si tak alespoň korekci nelichotivého skóre. Po rohovém kopu se hlavou prosadil Daniel Nešpor – 5:1. Ještě trošku zmírnit skóre mohl v závěrečných minutách také hostující Jukl, s jeho tutovkou si však poradil výborným zákrokem domácí brankář Stejskal. Za tohoto stavu se tedy už zápas i dohrál a Kolínským nadělal jistě mnoho vrásek.

Autor reportáže - František Jaroš



Sestavy


SK Převýšov
J. Stejskal [-] - J. Hlavsa [-] , J. Jarkovský [-] , J. Bederka [-] , J. Špidlen [-] - J. Vobejda [-] (77. J. Dvořák [-] ) , M. Kopáč [-] (53. E. Týfa [-] ) , T. Labík [-] (61. R. Doležal [-] ) , A. Vlkanova [-] (83. P. Veselka [-] ) - T. Sedláček [-] (70. J. Labík [-] ) , J. Urbanec [-]

SK Sparta Kolín
M. Knobloch [-] - P. Šourek [-] , J. Biško [-] , M. Kouřil [-] , D. Nešpor [-] - J. Kučera [-] (74. J. Bláha [-] ) , T. Dostálek [-] (89. M. Vejr [-] ) , D. Brunclík [-] (68. L. Seifert [-] ) , M. Jelínek [-] - D. Veselý [-] (85. M. Linhart [-] ) , R. Jukl [-] (81. B. Tvrzník [-] )

Počet diváků: 450.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.