3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:00

2.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jirny napravily doma zaváhání z Tábora


Branky


0

Na minulé kolo nebudou domácí vzpomínat rádi. Přece jen vstoupit do soutěže prohrou o pět branek opravdu za moc nestojí a to i přesto, že proti nim nastoupilo Táborské béčko v mimořádně silné sestavě. Naproti tomu Most změřil na úvod soutěže své síly s obdobně silným Žižkovem a vyválčil výhru na penalty. Do zápasu tedy vstupovali z lepší výchozí pozice hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dominovali od úvodních minut

Snaha o napravení bídného vstupu do soutěže byla na domácích výrazně znát. Míč drželi na svých kopačkách, tlačili se do zakončení a přesto, že jim chyběla přesnost, lidé jen odpočítávali minuty, kdy se jim podaří z oné převahy těžit. Přesto když už dokázali svá mířidla seřídit a trefit se mezi tři tyče, narazili na připraveného Divkoviče. Navíc i hosté se začali postupně osmělovat a hru vyrovnávat. Myšlenku, že by se Most mohl zvednout a Jirny i přes svou převahu začít zlobit odmítl přijmout Tomáš Dubský, který vystřelil svému týmu vedení – 1:0. Tím posunul hru zpět do původních pro Jirny příjemných kolejí. Mostečtí najednou nevěděli kam dříve skočit a ve vzduchu bylo cítit další góly. Na Divkoviče létala jedna střela za druhou, a ačkoli si s nimi s vypětím všech sil věděl rady, nakonec přece jen kapituloval podruhé. Brankou do šatny se blýskl Radim Nečas – 2:0. Poté už hosty zachránil poločasový hvizd. 

 

Další gól a vyloučení poslali Most definitivně do kolen

O výrazné převaze domácích vypovídala i poločasová statistika. Svého soupeře přestříleli jasně 13:1 a nebýt skvělého Divkoviče, skóre mohlo vypadat pro Most mnohem hůř. Říká se totiž, že vést o poločase 2:0 je jeden z nejzrádnějších výsledků. Toho si asi hráči Jirn byli vědomi a tak i od úvodu druhého poločasu dávali jasně najevo, kdo že je tu dnes pánem. Na gólové vyvrcholení své snahy tentokrát nemuseli čekat tak dlouho v rámci prvního poločasu. Dokonce ani zdaleka ne. Bukačovi stačily pouhé tři minuty, aby vstřelil třetí branku svého týmu a tím i vzhledem k celkovému hernímu vývoji de facto ukončil snahu hostů o zvrat utkání – 3:0. Jirny i přesto dále tlačily a utkání si užívaly. Most nakonec mohl být rád, že zůstalo “jen“ u třech branek, dohrával totiž v deseti. Oslabil je totiž za nesportovní chování vyloučený Matěj Koudelka, který si frustraci ze ztraceného utkání vybil prudkým vražením do soupeře. 



Sestavy


SK Viktorie Jirny
V. Ducheček [-] - M. Parys [-] , J. Šimek [-] , M. Pávek [-] - O. Kejha [-] , T. Dubský [-] , A. Melechovský [-] , F. Škorvánek [-] (61. L. Havierník [-] ) - R. Nečas [-] (87. M. Čepelák [-] ) , J. Vondráček [-] (68. J. Nevařil [-] ) , R. Bukač [-] (79. R. Stöckner [-] )

Mostecký fotbalový klub
T. Divkovič [-] - J. Kotlan [-] (64. L. Bouška [-] ) , J. Štefko [-] , M. Hejda [-] (68. A. Pikl [-] ) , J. Černý [-] - V. Heger [-] , P. Gedeon [-] , M. Šíša [-] , J. Chábera [-] - M. Koudelka [-] , J. Piroch [-] (84. Š. Hájek [-] )

ŽK: 55. J. Vondráček , 62. A. Melechovský , 80. J. Šimek - 7. J. Piroch . ČK: 56. M. Koudelka .
Místo: tráva. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.