3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 15:00

2.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brozany neslaví ani na druhý pokus své historicky první body v ČFL


Branky


16. P. Došlý , 54. P. Došlý , 63. D. Čada - 15. J. Benda , 88. J. Benda
0

Minulý týden přivítaly ve svém premiérovém zápase v třetí lize Brozany na domácí půdě Písek. Začali dobře, ale nakonec si zápas nechali protéct mezi prsty. Značně ambiciózní Domažlice se zase musely smířit pouze s bodem na hřišti tradičně silného Vltavínu. S Brozany na domácí půdě už si tým, podruhé a nejspíše i naposledy vedený trenérem Horváthem, nemohl ztrátu dovolit, pokud tedy opravdu myslí na nejvyšší příčky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Došlý bleskovou odpovědí nedopustil poločasovou prohru

Domácí si byli dobře vědomi, že před nimi stojí velmi těžká mise, chtějí-li Domažlice překvapit a obrat o nějaký ten bodík. Přesto fakt, že nemají vlastně co ztratit, jim do úvodu zdánlivě odlehčil nohy. Začali tedy aktivněji a už po čtvrt hodině se radovali. Po faulu Beránka dostali výhodu přímého kopu z blízkosti velkého vápna a Benda s ním naložil nejlépe jak uměl. Trefil se parádně pod břevno – 1:0. Veliká radost domácích trvala jen krátce. Došlý se totiž dokázal protlačit do vápna, kde využil zmatků a postaral se tak o okamžitou odpověď – 1:1. A začínalo se od začátku, jen tentokrát už neměli domácí takovou převahu. Naopak, hlavou se málem prosadil Fořt, který jen těsně přestřelil.

Ve druhém poločase už Domažlice dominovaly

O tom, že tento zápas bude patřit Došlému se ukázalo záhy po uvedení do druhého poločasu. Napřed to zkoušel z hranice velkého vápna, jeho pokus ale Vacho pohotově zneškodnil. Na podruhé už Došlý přijít zkrátka nechtěl. Pomohl mu k tomu Beránek svým přesným centrem, který umístil přízemní ranou k tyči – 2:1. Tou dobou ještě zbývalo více než třicet minut do konce utkání a hosté měli ještě dost prostoru na zvrácení nepříznivého vývoje. Tuto naději zaplašil pojistným gólem v šedesáté třetí minutě Čada, který se protančil s míčem až na hranici malého vápna a donutil Vacha potřetí kapitulovat 3:1. Kdyby se hostům podařilo dosáhnout rychlé odpovědi v podobě kontaktního gólu, mohli ještě pomýšlet alespoň na dramatický závěr. A ona kýžená branka vážně přišla. Podruhé se trefil Benda, který využil nedůrazu domácích a z hranice velkého vápna prostřelil Šimana - 3:2. Do konce tou dobou zbývalo přibližně pět minut i s nastavením a to byla už pro hosty příliš krátká doba. Na půdě Domažlic tedy rozhodně nepropadly, nicméně nulový bodový zisk jim radost určitě neudělal.

 



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice
J. Šiman [-] - O. Chocholoušek [-] , M. Bauer [-] , J. Nerad [-] , A. Beránek [-] - P. Došlý [-] (65. M. Špírek [-] ) , P. Mužík [-] (82. P. Javorský [-] ) , D. Čada [-] , D. Hradecký [-] (74. D. Tumpach [-] ) - L. Leitl [-] (69. I. Vojtko [-] ) , P. Fořt [-]

SK Sokol Brozany
L. Vacho [-] - J. Stehlík [-] (27. K. Tupý [-] ) , G. Bittengel [-] , M. Olejník [-] , L. Hrubý [-] - I. Šollar [-] , R. Cibulka [-] , J. Grunert [-] , T. Pelikán [-] (62. M. Müller [-] ) - J. Benda [-] , J. Vlasák [-] (78. P. Figr [-] )

Hráči zápasu: P. Došlý - J. Benda .
Místo: tráva. Počet diváků: 1219.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.