V. Heger 28.
1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

3.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Most po dvou prohrách remizoval, penalty zvládl lépe Písek


Branky


28. V. Heger - 60. J. Kadula
0

Jak už předesílá titulek, domácím se vstup do letošního ročníku ČFL příliš nevydařil. Na úvod ještě uhráli solidní remízu s Viktorií Žižkov, kterou dokonce zdolali na penalty, poté však přišly prohry s Jirnami a Domažlicemi. Navíc bez vstřelené branky. Písku naopak úvod vyšel dobře. Po dvou kolech byl s šesti body na vrcholu tabulky, odkud jej srazila až domácí porážka od Převýšova v rámci předehraného čtvrtého kola. Přesto nejel do Mostu jako vyložený favorit.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas rozhodl svým gólem Heger

První polovina zápasu byla tak trochu jako na houpačce. Chvíli byli nahoře domácí, chvíli naopak hosté. Úvodní minuty tak patřily spíš fotbalistům Mostu. Jejich tlak vykrystalizoval v nebezpečnou ránu Štefka, kterou stihl na poslední chvíli Rondzik vyboxovat. Se svou odpovědí tak byli na řadě hosté, konkrétně Němec, jehož střelu zase zpacifikoval  Divkovič. Velkou příležitost pak zahodil opět Štefko, který se řítil na hostujícího brankáře sám, ten však i díky skvělému vyběhnutí dokázal jeho pokus vytěsnit mimo tři tyče. V tu chvíli přebrali domácí otěže utkání zcela suverénně a gól tak doslova vysel ve vzduchu. Nakonec jej vstřelil ve dvacáté osmé minutě Heger, který přesnou ranou na zadní tyč překvapil Rondzika, který si na míč ani nesáhl – 1:0. Most i nadále tlačil a byl lepším týmem, Písek měl evidentně na hřišti problémy. Jeho trápení ukončil až poločasový hvizd. Most si už další vyložené šance nevytvořil.

 

Remízu trefil Kadula

Druhý poločas začal ve vlažnějším tempu, přičemž domácí měli i nadále mírnou převahu, ačkoli se evidentně začali více soustředit na defenzivu. Blízko k uklidňující brance měl Pikl, který ve velmi slibné příležitosti z bezprostřední blízkosti přestřelil. Studenou sprchu pak v šedesáté minutě uštědřil Kadula, který se prosadil nenápadnou ranou přes obránce Šíšu – 1:1. Mostu se představa ztraceného vedení vůbec nezamlouvala a opět se začal více tlačit dopředu. Jeho největší šanci měl opět střelec první branky Heger. Svůj pokus hlavou ale opřel pouze o tyč a s dorážkou pak lajdácky naložil Chábera, který poslal míč vysoko nad břevno hostující branky. Zbytek zápasu už odehrály oba týmy opatrně, riskovat alespoň remízu nechtěl nikdo. Za zmínku tak stojí už jen pokus Nobsta, který v malém vápně branku přestřelil. Diváci se tak mohli těšit na penaltový rozstřel. V něm si vedli lépe hosté, kteří proměnili všechny své pokusy, naopak na straně domácích zklamal Gedeon s Hejdou.

 



Sestavy


Mostecký fotbalový klub
T. Divkovič [-] - M. Šíša [-] , V. Heger [-] , J. Piroch [-] , J. Chábera [-] - J. Štefko [-] (70. D. Nobst [-] ) , J. Kotlan [-] , P. Gedeon [-] , M. Hejda [-] - J. Černý [-] (70. P. Schön [-] ) , A. Pikl [-]

FC Písek
J. Rondzik [-] - P. Řehák [-] , L. Havel [-] , L. Šlehofer [-] - J. Kadula [-] , V. Milec [-] , M. Voráček [-] , J. Kalášek [-] , J. Ježdík [-] - F. Němec [-] (80. J. Held [-] ) , M. Held [-]

Místo: Josefa Masopusta / tráva. Počet diváků: 480.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.