2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

6.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit doma nezklamal a posouvá se opět výš


Branky


0

S Domažlicemi se počítá jako s jedním z největších favoritů na postup do druhé ligy. Farma úřadujícího mistra první ligy z Plzně se tímto cílem se ani sama netajila před začátkem soutěže. A své ambice zatím i přes mírná remízová škobrtnutí plní. I Kolín prokázal, že je schopen odehrát dobrý zápas s kýmkoli. Do Domažlic tak sice odjel v roli outsidera, to však mnohdy dává týmům křídla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vízek se v prvním poločase prostřelit nenechal

O tom, že Domažlice nehodlají nechat nic náhodě a Kolín vyprovodit domů porážkou, svědčila i úvodní šance zápasu. Beránek povedenou přihrávkou vysunul do šance střelce Došlého a Vízek měl co dělat a trošku při něm stálo i štěstí, když jeho tvrdou střelu vyrážel. To si ale hosté nechtěli nechat líbit a i oni si vytvořili první vážnou šanci. Veselý centroval a Jelínek se octil sám před brankářem Šimanem. Nebýt těsného ofsajdu, mohla tato situace znamenat pro Domažlice studenou sprchu. Útočný fotbal se snažily oba týmy aplikovat i nadále a především Došlý a Jelínek vedli útočná snažení svých týmů. Do konce poločasu se pak diváci dočkali ještě jedné velké šance, když po Braunově hlavičce pronikl až k Vízkovi Čada. Na hostujícího brankáře ke smůle domácích nevyzrál a poločasové bezbrankové skóre tak nezměnil.

Vítěznou branku vstřelil Fořt

Ve druhém dějství Domažlického zápasu už domácí oproti první polovině dominovali. Přesto jejich první velká příležitost skončila opět na výborném zákroku Vízka, který dokázal vyrazit i dělovku Brauna. Domácí se tak gólových oslav dočkali poprvé až v šedesáté páté minutě. Čadovi se podařilo proniknout po levé straně a přesně odcentrovat na Fořta, který přízemní ranou poprvé rozvlnil síť – 1:0. A to bylo přesně to, co Chodové potřebovali. Za pět minut jejich čerstvě nabité pohody využil i střelec Došlý, který se po perfektním sólu dostal až k zakončení a nedal Vízkovi šanci – 2:0. Chvíli na to ještě po Leitlově centrovaném rohu hlavičkoval do břevna střelec prvního gólu Fořt, čímž zakončil výčet zajímavých akcí zápasu. Domažlice potvrdily roli favorita a posunují se v tabulce na druhé místo za Chrudim.

 

Autor reportáže: František Jaroš



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice
J. Šiman [-] - O. Chocholoušek [-] , M. Bauer [-] , J. Nerad [-] , A. Beránek [-] (46. M. Hrubý [-] ) - D. Čada [-] , P. Došlý [-] (74. M. Špírek [-] ) , M. Braun [-] (90. D. Hradecký [-] ) , P. Mužík [-] (87. P. Javorský [-] ) , L. Roubal [-] (46. L. Leitl [-] ) - P. Fořt [-]

SK Sparta Kolín
P. Vízek [-] - P. Šourek [-] (87. L. Seifert [-] ) , J. Biško [-] , O. Vencl [-] , M. Kouřil [-] - D. Nešpor [-] , D. Brunclík [-] , M. Jelínek [-] , J. Bláha [-] (67. R. Jukl [-] ) - D. Veselý [-] (87. M. Vejr [-] ) , J. Kučera [-] (74. B. Tvrzník [-] )

Místo: tráva. Rozhodčí: Rejžek Pavel - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.