D. Kalivoda 83. (p.)
1:2p.
(0:1)
45. M. Petr
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

6.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cábelíci odváží ze Záp dva body díky penaltám


Branky


83. D. Kalivoda (p.) - 45. M. Petr
0

Cábelíci hrají dobře. O tom zatím není tuto sezónu pochyb. Podobně se však lze vyjádřit o Zápech, které navíc táhne i nadále nejlepší střelec třetí ligy, sedmigólový exslávista David Kalivoda. Navíc na jejich straně stála výhoda domácího prostředí. Oba týmy z horní poloviny tabulky tak šly do zápasu s odhodláním prokázat, že právě oni jsou ti, kteří budou prohánět favority soutěže. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petr šokoval domácí brankou v samém závěru poločasu

Oba týmy od sebe v tabulce dělil před zápasem pouze bod, dalo se tedy očekávat poměrně vyrovnané utkání. A první poločas dal těmto odhadům za pravdu. Vyrovnané utkání sice nepostrádalo kvalitu, přesto se ani jeden z týmu neprosazoval do vyložených šancí. Střely Volešáka, Balšánka nebo Soldáta vždy skončili jinak, než v síti. Zdálo se tedy, že první půle svého vítěze nepozná. Opak byl pravdou. Domácí totiž nemile překvapil hostující Petr, který si výborně naskočil ve vápně na centr jednoho ze svých spoluhráčů a zakončil zkušeně vedle brankáře Straky – 0:1. Zápští už čas na odpověď neměli, přestávku tak strávili jako prohrávající tým.

Kalivoda opět prokázal pevné nervy

Ve druhém dějství zápasu bylo jasné, že pokud chtějí Zápy zápas zvrátit, musí konečně získat na hřišti potřebnou převahu. Přesto tomu první minuty neodpovídaly. První velkou šanci měli totiž hosté v podobě Balšánka, který střílel po centru Soldáta. Pohotový Straka svůj tým podržel. A to svůj tým držel Straka nad vodou i dál. Postupně se to domácím začalo vyplácet. I oni se totiž dočkali velké šance, která byla předzvěstí možného vyrovnání a to i přesto, že Zápy svou ohromnou příležitost po dlouhém autu do vápna nedokázali ani na třikrát zužitkovat. Osudový moment tak přišel až v osmdesáté minutě, kdy se Tregel dopustil faulu ve vlastním pokutovém území a nemohlo tak následovat nic jiného, než penalta. Tu si vzal na starost jak jinak David Kalivoda. Zkušený penaltový zakončovatel se nemýlil ani tentokrát a krátce před koncem zápasu zařídil pro Zápy vyrovnání – 1:1. O vítězi a bonusovém bodu se tak rozhodovalo až na penalty, v nichž byli nakonec šťastnějším týmem Cábelíci. Vítěznou penaltu proměnil Hlinka.

 Autor reportáže: František Jaroš



Sestavy


SK Zápy
R. Straka [-] - M. Novák [-] , M. Baloun [-] (46. M. Kovařík [-] ) , J. Duben [-] , F. Hakl [-] (90. J. Petržílka [-] ) - D. Kalivoda [-] , J. Jelínek [-] , P. Pavlík [-] , V. Svoboda [-] (62. J. Kalaš [-] ) , O. Bejbl [-] (62. Z. Jemelík [-] ) - K. Hejný [-]

FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - M. Petr [-] , J. Tregler [-] , Š. Holý [-] , P. Pilík [-] - L. Volešák [-] , J. Sabou [-] , K. Soldát [-] , M. Procházka [-] (87. A. Hájek [-] ) - M. Kraus [-] (75. Š. Hlinka [-] ) , J. Balšánek [-]

Místo: tráva. Rozhodčí: Poživil Jaroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.