2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

7.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jirny si po výprasku od Vltavínu spravili doma chuť s Pískem


Branky


0

Dlouhodobě silný a v horní části tabulky hrající tým. Tak by se daly nazvat v rámci ČFL fotbalové Jirny. I letos se středočeský tým řadí mezi výsledkově lepší týmy a není radno jej podceňovat. V dobré formě však hraje i soupeř Jiren, jihočeský Písek. Ten se dokonce dlouho držel na dohled příček nejvyšších, což bylo po minulé, na poslední chvíli zachráněné sezóně příjemné překvapení. Zápas dvou výkonnostně podobných soupeřů tak měl ukázat, kdo že si naplánoval na podzim lepší formu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod patřil domácím

Jirny na svého soupeře vlétly a to zcela bez okolků. Sotva se Písek stihl rozdýchat, už musel čelit nebezpečným akcím a hned v páté minutě kapituloval. Radek Stöckner pálil přesně – 1:0. O odpověď se snažili tradiční písecké opory Němec a Šlehofer, jejich pokusy však gólové parametry neměly. Zato Řezáčova rána ano! Ten převzal míč po chybné rozehrávce jednoho z obránců a pohotově vyrovnal – 1:1. A pro domácí mohlo být ještě hůř, když Ježdík dlouhým nákopem našel Němce, po jehož ráně se musel Víšek velmi pracně natahovat. Na další velkou příležitost si pak diváci museli počkat až těsně před poločasovou přestávku. Ve čtyřicáté první minutě totiž Rondzik vyrazil střelu Škorvánka pouze ke Dvořákovi, který k vlastnímu zděšení netrefil odkrytou branku. Do kabin tak odcházeli oba týmy smírně.

Rozhodla Nečasova paráda

Druhý poločas se tak divokým úvodem, jako ten první, pochlubit nemohl. Ježdík se sice snažil několikrát překvapit svými pokusy Víška, ten byl ale pozorný. Největší parády a zároveň první větší šance ve druhém poločase se tak diváci dočkali až v šedesáté páté minutě. Radim Nečas přebíral do běhu ideální nahrávku a krásným lobem nedal Rondzikovi šanci – 2:1. Ani za deset minut musel být brankář Písku opět na pozoru, když se k zakončení dostal střelec úvodní branky Stöckner. Po jeho akci a ani po žádné další se už ale skóre nijak nezměnilo a Písek tedy odevzdal v Jirnách všechny body.

Autor textu: František Jaroš



Sestavy


SK Viktorie Jirny
P. Víšek [-] - M. Parys [-] , J. Šimek [-] , M. Pávek [-] , O. Kejha [-] - F. Škorvánek [-] (62. R. Bukač [-] ) , R. Stöckner [-] , A. Melechovský [-] , R. Nečas [-] - L. Dvořák [-] (78. L. Havierník [-] ) , J. Vondráček [-] (86. M. Čepelák [-] )

FC Písek
J. Rondzik [-] - L. Havel [-] (86. L. Holub [-] ) , P. Řehák [-] , J. Ježdík [-] , L. Šlehofer [-] - J. Kalášek [-] , M. Voráček [-] , F. Řezáč [-] , J. Held [-] (81. J. Zušťák [-] ) - F. Němec [-] , M. Held [-]

Místo: tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - Štěrba Martin, Aubrecht Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.