D. Brunclík 54. (p.)
D. Fusek 73.
2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Krize Unionu se protáhla na další zápas, Kolín se dočkal výhry


Branky


54. D. Brunclík (p.) , 73. D. Fusek - 84. M. Koštíř
0

V minulé sezóně Kolín válčil ve druhé lize, ze které nakonec celkem jasně sestoupil. Podobný osud málem stihl i Union ve třetí lize. Tým z Nového Bydžova musel bojovat až do konce, aby si zajistil jistotu udržení. Nyní oba celky spojoval fakt, že oba dosáhli shodně dosud deseti bodů a boj o udržení je tak jejich realitou i tentokrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez většího vzruchu

První poločas po fotbale lačnému divákovi příliš potěchy nepřinesl. Ačkoli nelze hráčům upřít snahu, obzvláště pak domácím, kteří byli jednoznačně aktivnější, žádné větší šance se fanoušci nedočkali. A když už bylo třeba zasahovat, tak oba brankáři, Nguyen i Knobloch, byli vždy perfektně připraveni, přičemž první jmenovaný měl práce o něco více. O poločasové pauze si tak mohli diváci alespoň vychutnat čerstvé klobásky, když se toho gólu nedočkali.

Akci odstartovala penalta

V úvodních minutách druhého poločasu probíhala hra zcela stejně, jako v v tom prvním. Samozřejmě až na to, že si týmy prohodili strany. O to větším šokem pak bylo, když z ničeho nic dostal po rohovém kopu výhodu ještě lepšího kopu, tedy pokutového, domácí Kolín. Míč si na penaltový puntík postavil Brunclík a proměnil – 1:0. Union se pak samozřejmě více snažil soupeře zatlačit a najít si cestičku k jeho brance, obrana domácích však fungovala precizně. Jejich snahy tedy pak rázně utnul Fusek, který svým gólem pojistil vedení Kolína – 2:0. To už se zdálo, že o osudu zápasu je rozhodnuto a Kolín bez větších komplikací zvítězí. Jedna menší překážka se však ještě objevila. V osmdesáté čtvrté minutě totiž korigoval skóre hostující Koštíř a dal se tak předpokládat dramatický závěr – 2:1. Ten se ovšem nekonal. Kolín už své vítězství v klidu uhájil a ze zápasu, ve kterém měl mírně navrch zaslouženě vytěžil tři body. Krize Unionu je v tuto chvíli vážně hluboká.

Autor textu: František Jaroš



Sestavy


SK Sparta Kolín
M. Knobloch [-] - D. Nešpor [-] , J. Biško [-] (84. L. Seifert [-] ) , M. Kouřil [-] , P. Šourek [-] - T. Dostálek [-] , D. Brunclík [-] (74. J. Bláha [-] ) , D. Fusek [-] (86. B. Tvrzník [-] ) , M. Jelínek [-] - J. Kučera [-] , R. Jukl [-] (69. D. Veselý [-] )

Union 2013
F. Nguyen [-] - P. Motyčka [-] (46. D. Nobst [-] ) , T. Dudla [-] (58. T. Bastin [-] ) , R. Žalman [-] , T. Živnůstka [-] - E. Kwame [-] , P. Janda [-] , P. Besta [-] , M. Koštíř [-] - V. Šimeček [-] , J. Macháček [-] (79. O. Janouch [-] )

ŽK: 47. M. Jelínek , 72. D. Veselý , 80. D. Nešpor , 89. J. Kučera , 90. P. Šourek - 17. T. Dudla , 62. P. Janda .
Místo: Brankovická / tráva.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.