Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 10:15

9.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Z Písku se body jen tak nevozí. Poznaly to i Domažlice.


Branky


0

Těžkého protivníka přivítalo tento víkend na svém hřišti mužstvo jihočeského Písku. A to i přesto, že Domažlice nepodávají ani zdaleka takové výkony, jak se od nich před sezónou očekávalo. Na vině může být i ztráta trenéra Horvátha. V minulém ročníku třetí ligy se týmu ze západu Čech podařilo Písek dvakrát porazit. Domácí tak měli svému soupeři co vracet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První polovina góly nenabídla

Začátek zápasu patřil jednoznačně aktivnějším Písečákům. Ti svému soupeři půjčovali míč spíše jen sporadicky a sami se neustále snažili najít skulinku k brance Domažlického Šimana. Jim samotným však silně zatrnulo ve dvacáté čtvrté minutě, kdy zazvonilo břevno nad brankářem Rondzikem. A to i přesto, že se jednalo o ofsajd. Celá situace byla důsledkem faktu, že hosté se začali probouzet a zápas už nadále rozhodně nebyl pouze v rukách Jihočechů. Naopak, Domažlická Jiskra svou aktivitu neustále zvyšovala a pomalu přebírala otěže utkání a v posledních minutách byla i blízko ke gólu. Rondzik však v tomto poločase nekapituloval a do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Přestřelku rozhodl Němec

I ve druhé půli už jasně platilo, že Domažlice rozhodně nebudou tak lehký soupeř, jak se po první dvacetiminutovce mohlo zdát. Naopak, Písek se dostal pod tlak a při rohových kopech Mužíka se musel mít Rondzik velmi na pozoru. A když jej přece jen překonal útočník Fořt, zachránil jej zdvižený praporek pomezního. To už se však nedalo říct při zakončení Řezáče na druhé straně. Ten se dokázal přesně po hodině hry uvolnit s míčem na hranici velkého vápna a technici překonat Šimana – 1:0. Jeho radost byla velká a po dalších osmi minutách mohla být ještě větší. Řezáč dostal perfektní přihrávku do úniku ze středu hřiště a tváří v tvář Šimanovi se opět nemýlil. Zakončil přesně k tyči – 2:0. Jiskra na těchto osm minut hrůzy reagovala střídáním, za Došlého přišel na hřiště Špírek a to s jediným cílem, pokusit se ještě zápas zachránit a vyválčit alespoň remízu. A svou misi vzal evidentně vážně, protože už po třech minutách na hřišti dokázal vstřelit kontaktní branku. Při jeho střele zdálky překvapil Rondzika odskok míče a při jeho lovení ze sítě určitě čisté svědomí neměl – 2:1. Hosté tlačili, Mužík se dožadoval marně penalty a hra se stále pohybovala poblíž Písecké branky. Pět minut před koncem pak museli Chodové vstřebat další nepříjemný moment, po strkanici se totiž nechal díky druhé žluté kartě vyloučit obránce Chocholoušek. Písek využil početní výhodu záhy. František Němec přebral na velkém vápně osamocený přihrávku z pravé strany a svou šanci s přehledem proměnil – 3:1. Zdálo se tedy, že už je hotovo, přesto ještě čekal Písecké diváky jeden gólový moment. Postaral se o něj už v nastaveném čase hlavičkou po rohovém kopu Bauer – 3:2. Více už v zápase ani jeden tým nestihl a tři body tak zůstali v Písku, který se posunul na páté místo. Domažlice naopak díky třetí porážce z posledních čtyř zápasů klesly na osmou příčku.

Autor textu: František Jaroš



Sestavy


FC Písek
J. Rondzik [-] - L. Šlehofer [-] , L. Havel [-] , P. Řehák [-] , J. Ježdík [-] (88. J. Zušťák [-] ) - F. Řezáč [-] (81. J. Held [-] ) , J. Kalášek [-] , L. Holub [-] , V. Milec [-] , M. Voráček [-] (90. M. Grobár [-] ) - M. Held [-] (46. F. Němec [-] )

TJ Jiskra Domažlice
J. Šiman [-] - O. Chocholoušek [-] , M. Bauer [-] , A. Beránek [-] , D. Hradecký [-] (79. P. Javorský [-] ) - P. Došlý [-] (69. L. Roubal [-] ) , M. Braun [-] , P. Mužík [-] , D. Čada [-] , L. Leitl [-] (69. M. Špírek [-] ) - P. Fořt [-]

ŽK: 85. F. Němec , 90. J. Zušťák - 50. P. Mužík , 73. O. Chocholoušek . ČK: 85. O. Chocholoušek .
Místo: Burketova / tráva. Počet diváků: 510. Rozhodčí: Hocek Petr - Vnuk Josef, Zadinová Olga.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.