3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 13:30

1.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těšnovice vyhrály utkání nad Nivnicí, která dohrávala v osmi


Branky


3

V posledním letošním vystoupení čekal Nivnice výlet do Těšnovic. Hosté šli do utkání s oslabeným kádrem a chyběli jim hráči Roubal, Těthal, Josefík, Ryšávka, Otrusiník a Popelka. Tato vysoká absence rozhodla o průběhu utkání, když od 81. minuty hosté dohrávali jen v osmi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl remízu a červenou kartu

První gól vstřelili hosté už v 8.minutě , kdy na polovině začal Straňák dlouhým pasem do křídla k nohám Kelíška. Straňák ani chvilku nelenil a z poloviny přiběhl k velkému vápnu kam mu "Kelda" vrátil míč pěkně proti noze a ten pak zakončil k tyči.

Ve 12.minutě měli domácí k dispozici první roh, který však neproměnili, ale po dalším kopu Mršťáka od praporku už se stav přepisoval. První ránu po skrumáži na malém vápně Hladiš vyrazil, ale na dorážku Mrázka už neměl nárok a stav utkání se vyrovnal na 1:1.

Hladiš měl práci i v minutě patnácté a odvedl ji výborně, když poslal na roh dorážku domácího Slováčka.

Ve 21.minutě zakončoval nohou po dlouhém autu z krkolomné pózy Kolaja, ale trefil pouze břevno domácí branky.

Konstrukce branky byla trefena i o pár minut později na opačné straně hřiště, kdy z voleje práskl do balonu ze třiceti metrů Slováček.

Ve 33.minutě přišla červená karta, kterou uviděl kapitán hostů Bumbalík.

Domácí už v přesilovce zahrozili poprvé v 35.minutě, když po nahrávce Mršťáka byl v dobré pozici domácí kanonýr Janoštík, kterého však Hladiš vychytal.

Smolné zranění dvou nivnických hráčů

V druhé půli začali lépe hosté, kdy V 54.minutě z úhlu vyprášil Zavadilovy rukavice Straňák a vybojoval tím pro hosté první roh, který ale žádnou gólovou šanci nepřinesl.

 

V 57.minutě přišla sporná situace, když se poslednímu obránci domácích Mrázkovi zašmodrchal balon pod nohama, čehož využil Kolaja a vydal se z oblasti mezi středovým kruhem a velkým vápnem sám na branku. Zastavil ho však domácí obránce, který ho stáhl rukama a od rozhodčího uviděl žlutou kartu.

O deset minut později byl k vidění další gól utkání, kdy domácí zahrávali zhruba z poloviny hřiště přímý kop a přestože se nezdál dvakrát nebezpečný tak hosté u jeho bránění propadli a míč přiletěl k nepokrytému Šilingerovi, který z voleje zvýšil stav utkání na 2:1.

Problémy hostů pokračovaly, první sprint a dotyk Hrabalíka s balonem skončil svalovým zraněním a Nivničané hráli od 80.minuty o devíti.

O minutu později hráli dokonce v osmi, když jeden z tvrdých soubojů nevydrželo koleno Karlíka a také on musel na jednotku intenzivní péče zřízenou operativně na střídačce.

Ke konci utkání byl ještě nařízen pokutový kop ve prospěch domácích, který si vzal na starost Mršťák a zvýšil stav utkání na 3:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Nivnice
Ohlasy - Nivnice - Milan Bršlica: Naši opravdu zanechali dobrý dojem a za předvedenou hru i nasazení se nemusí stydět. Jenom je škoda, že jsme neodjeli v patnácti hráčích a podobně nehráli například v Koryčanech, se Zlechovem nebo v Šumicích. Jenom v Buchlovicích by to nestačilo.



Sestavy


TJ Těšnovice
F. Zavadil [-] - I. Labuda [-] , O. Šilinger [-] , T. Mrázek [-] , J. Pluhař [-] - R. Černý [-] (63. M. Bernatík [-] ) , J. Urubek [-] , J. Mršťák [-] , P. Suchánek [-] , A. Slováček [-] (80. D. Matuška [-] ) - R. Janoštík [-] (89. M. Svoboda [-] ) -

TJ Nivnice
F. Hladiš [-] - J. Karlík [-] , P. Valenta [-] (79. D. Hrabalík [-] ) , K. Dubský [-] , O. Kolaja [-] (79. V. Straňák [-] ) , V. Velecký [-] , V. Soukeník [-] , R. Straňák [-] , D. Bumbalík [-] , T. Kelíšek [-] , P. Stojaspal [-]

ŽK: 37. R. Janoštík , 46. J. Urubek , 57. T. Mrázek - 37. V. Velecký . ČK: 33. D. Bumbalík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PROKŮPEK Kamil - VYCHODIL Michal, KADLČÁK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 16:39
Sarah Bršlicová

Expert: Radim Jurák
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že to bude vyrovnaný souboj, ve kterém Těšnovice zvítězí díky své zkušenosti v týmu.

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 16:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 12:14

Tip: výhra domácích

Soupeře jsem neviděl, věřím domácím