Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 15:00

10.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valašská Polanka v domácím prostředí nestačila na Napajedla


Branky


6

Domácí tým se chtěl svým příznivcům revanšovat za přechozí debakl v Kvasicích. V první půli ještě dokázali Polančané s hosty držet krok. Ve druhém dějství ale hosté zaznamenali čtyři branky a Valašská Polanka tak má do dalších zápasů znovu nad čím přemýšlet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstřelili jednu branku

Valašská Polanka v první půli dokázala držet s favorizovaným týmem hostí krok a inkasovala až v samotném závěru první půle. Domácí ve druhém dějství chtěli s výsledkem ještě něco udělat, ale zlomila je druhá branka v jejich síti. Od té doby měli otěže zápasu pevně ve svých rukou hosté a utkání s přehledem dovedli do vítězného konce, když přidali další branky.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

web Valašské Polanky:

 

Tým Valašské Polanky se vrátil do domácího prostředí, kde se snažil odčinit blamáž z Kvasic. To se však Valachům vůbec nepodařilo. Hostům se povedlo v závěru prvního poločasu skórovat a tato branka ovlivnila polanský tým po zbytek zápasu. Zelenožlutí přidali další čtyři zářezy a po zásluze si odvezli všechny body.

Hosté představili brankostroj

Josef Pospíšil, trenér Napajedel: „Utkání bylo v prvním poločase dá se říct vyrovnané, boj o střed hřiště jsme sice vyhrávali, měli i standardní situace, ale prosadit se nám podařilo až v 44. minutě. Rozhodující moment zápasu ovšem přišel hned v úvodu druhého poločasu, kdy jsme soupeře zlomili druhým gólem. Domácí se poté nedostali do očekávaného tlaku, nevytvořili si žádnou gólovou šanci. Naopak nám se podařilo v poslední dvacetiminutovce ještě třikrát skórovat. Vyhráli jsme s čistým kontem a zaslouženě.“



Sestavy


TJ Sokol Valašská Polanka
J. Dobeš [-] - D. Ondra [-] , O. Adámek [-] , O. Zbranek [-] , S. Adámek [-] (46. L. Daněk [-] ) - Š. Kovalčík [-] (80. T. Chuchma [-] ) , M. Štrbík [-] (72. M. Filgas [-] ) - J. Tomšů [-] - M. Baran [-] , M. Filák [-] (80. M. Kovář [-] ) , L. Punčochář [-] (68. A. Zemánek [-] )

TJ Fatra Slavia Napajedla
J. Balážik [-] - M. Němec [-] , J. Laciga [-] , M. Huťka [-] , M. Drga [-] , A. Sedláček [-] , P. Koutník [-] , M. Dvořáček [-] , J. Kolenič [-] (68. K. Havránek [-] ) , R. Foral [-] (80. D. Brauner [-] ) , R. Holomek [-] (87. M. Lhotský [-] )

Hráči zápasu: O. Zbranek - P. Koutník , M. Drga .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: AMBROZ Zdeněk - KORCH Jan, KOVÁŘČÍK Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: David Marek
Tip experta: remíza

Utkání ve Valašské Polance skončí dělbou bodů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů