Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 15:00

9.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kvasice si doma proti Valašské Polance otevřely střelnici


Branky


6

Kvasice o své výhře rozhodly již v první půli, kdy vstřelily tři branky. Ve druhém dějství domácí pokračovali ve střelecké exhibici a přidali další branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali tři branky

web Valašské Polanky:

 

Kvasice šly do vedení jen po pár vteřinách hry, když první nakopnutý míč ještě polanská obrana odvrátila, ale pouze na nohu připraveného Berkyho, jenž uklidil do branky. Kvasice byly v domácím prostředí aktivní, Polančany jakoby nešťastná situace z úvodu poznamenala na celý zbytek zápasu, navíc se hostům množila během hry svalová zranění a to nejhorší teprve přijít mělo. Domácí Hanáci do první půle navýšili skóre na rozdíl tří branek, když trestný kop povedenou trefou z úctyhodného vzdálenosti proměnil Berky. Ve 41. minutě domácí borec zkompletoval hattrick, tentokrát využil zmatku v obranném území Polančanů, kde hosté marně reklamovali faul bránícího Ondřeje Adámka, všeho však využil Berky a poslal do sítě Valachů třetí branku.

Domácí brankostroj neustal ani po přestávce

Druhá půle byla pro Valašskou Polanku kalichem hořkosti, postupně ze hry museli odstoupit kapitán Filip Maček s Michalem Baranem a Martinem Štrbíkem. Hra Polančanů se naprosto rozpadla a domácí si užívali exhibici. Dvě trefy zaznamenal Vojtášek a pak svou hattrickovou show rozjel Majkrič. Kvasice Valašské Polance uštědřily jeden z největších debaklů za jejího působení v krajských soutěžích.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Valašská Polanka
web Val. Polanky: Valašská Polanka cestovala v sobotu k zápasu na Hanou do Kvasic. Zde toužili Kapustovi svěřenci navázat na úspěchy z posledních zápasů, kdy pravidelně bodovali, ale ve Kvasicích tvrdě narazili. Projevili se nedostatky v šíři kádru při potrestaných hráčích Zbranka a Punčocháře, Polančané inkasovali hned v prvních vteřinách, ba co hůř, podstatně se jim během zápasu rozšířila marodka. Valašská Polanka má týden na to, aby se připravila na domácí zápas proti celku FS Napajedla.



Sestavy


FC Kvasice
R. Stratil [-] - J. Sigmund [-] (64. K. Majkrič [-] ) , J. Ferko [-] (46. M. Třasoň [-] ) , L. Berky [-] (71. A. Kochaníček [-] ) , D. Stratil [-] , M. Neubert [-] , R. Zapletal [-] , P. Vojtášek [-] , J. Žiška [-] , D. Drápal [-] (78. R. Šupčík [-] ) , M. Pospíšil [-] (78. M. Samohýl [-] )

TJ Sokol Valašská Polanka
J. Dobeš [-] - S. Adámek [-] , O. Adámek [-] , D. Ondra [-] - M. Štrbík [-] (46. A. Zemánek [-] ) , Š. Kovalčík [-] , F. Maček [-] (73. J. Gergela [-] ) - J. Tomšů [-] - M. Filák [-] (56. J. Řezníček [-] ) , R. Trčka [-] (46. L. Daněk [-] ) , M. Baran [-] (62. T. Chuchma [-] )

ŽK: 56. M. Pospíšil - 20. R. Trčka , 41. O. Adámek .
Hráči zápasu: K. Majkrič , L. Berky , P. Vojtášek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: STODŮLKA Renek - MIČKAL Karel, ZUBEK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Jiří Holý
Tip experta: výhra domácích

Kvasice doma vyhrají

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích