1:2p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.11.2015 13:30

15.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kolín se s Královým Dvorem rozešel smírně, penalty ovládli hosté


Branky


0

Letošní sezóna je v podání Cábelíků zatím rozhodně povedená. Třetí místo a stále na dostřel vedoucí dvojici je jen odraz toho, jak se týmu z Králova Dvora na zeleném pažitu vede. Zato Kolín se zatím spíše trápil a dobré výkony pravidelně střídal s propadáky. Remíza ze zápasu s třetím týmem tabulky platí určitě mezi jeho lepší výsledky a to i přesto, že v penaltách tahali za delší konec právě Cábelíci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Série šancí góly nenabídla

Přesto, že do utkání vstoupili lépe hosté, žádnou větší příležitost si vypracovat nedokázali a byla to právě jejich branka, která musela jako první čelit gólovému ohrožení. Po centru Kučery však hlavičkoval Veselý nepřesně. O chvíli později se k zakončení dostali i Cábelíci a chybělo jen málo, aby Hadaščokův pokus neskončil v síti, zaklepal totiž na tyč. O slovo se poté přihlásil také hostující Volešák, který v krátkém sledu zakončoval hned dvakrát, napoprvé však minul a jeho druhý pokus vyrazil na roh brankář Vízek. Kolín odpověděl záhy šancí Štočka, který po centru Dostálka hlavou jen těsně minul. Prvních dvacet minut tak bylo přímo nabito akcí, zbytek poločasu už byl mnohem klidnější. Vyrovnaná hra bez větších příležitostí tak znamenala poločasovou remízu bez vstřelených branek.

Na rychlý gól dokázal odpovědět Štoček

Zatímco první poločas nabídl mnoho šancí ovšem bez gólového úspěchu, v tom druhém se na oslavy dlouho čekat nemuselo. Spíše naopak. Pokud se někdo zdržel ve frontě na pivo a klobásu, úvodní gól zápasu skoro určitě propásl. Hned po rozehrávce se hnali hosté kupředu a Hadaščokovu akci pak gólově zakončil Pilík – 0:1. Takřka okamžitě mohl vyrovnat kapitán domácích Jelínek, který však z malého vápna branku trestuhodně přestřelil. Hosté se poté logicky snažili svůj jednogólový náskok udržet a domácí do větších šancí nepouštěli. Nízké vedení ale přesto neudrželi. Po rohovém kopu domácích se ve vápně nejlépe zorientoval Štoček a jeho hlavička skončila v síti – 1:1. To Kolínu zvedlo sebevědomí a jen dvě minuty po vyrovnání mohl skóre dokonce otočit, kdyby ovšem po Brunclíkově křížné přihrávce Kučera netrefil pouze tyč. Chvíli před koncem pak ten samý hráč povedeně zakončoval i z trestného kopu a Krček měl plné ruce práce, aby zachránil pro svůj tým alespoň remízu.

Rozhodující pokus proměnil Kilián

Penaltový rozstřel rozhodující pro udělení bonusového bodu se v tomto zápase celkem slušně protáhl. Rozhodnutí přišlo až v deváté série a skóre bylo tou dobou přitom jen čtyři ku čtyřem. Střelci tentokrát prostě neměli svůj den. V rozhodující chvíli neproměnil svůj pokus domácí Kouřil, na druhé straně Kilián pak celý rozstřel ukončil a přisoudil druhý bod ze zápasu Královu Dvoru.

 

Autor textu: František Jaroš



Sestavy


SK Sparta Kolín
P. Vízek [-] - P. Šourek [-] , D. Nešpor [-] , M. Kouřil [-] , M. Jelínek [-] - D. Veselý [-] , D. Brunclík [-] , L. Seifert [-] , T. Dostálek [-] - J. Kučera [-] , J. Štoček [-]

FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - J. Šindelář [-] , K. Soldát [-] , T. Šilhavý [-] , M. Petr [-] - M. Procházka [-] (90. A. Hájek [-] ) , J. Balšánek [-] , P. Pilík [-] , L. Volešák [-] (75. Š. Hlinka [-] ) , D. Kilián [-] - V. Hadaščok [-] (85. M. Kraus [-] )

Místo: Brankovická / tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Paták Viktor - Kříž, Langmajer.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.