D. Kobylík 67.
D. Kobylík 85. (p.)
2:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 15:30

8.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Určice doma prohrály


Branky


67. D. Kobylík , 85. D. Kobylík (p.) - 45. J. Šteigl , 55. J. Šteigl , 70. J. Šteigl
0

Na zápase fotil a report poslal Lubomír Kaprál. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

V sobotu 18. září bylo na hřišti v Určicích odehráno utkání 1. A třídy mezi místním Ačkem a mužstvem Čechovic.  V úvodu utkání měli míč na kopačkách častěji hosté. Vytvořili si celou řadu šancí, ale ke vstřelení gólu to nevedlo. V 8. minutě tečovanou střelu Muzikanta brankář zneškodnil. Vzápětí střela Kolečkáře skončila nad brankou.  Následující akci zakončoval nepříliš prudkou střelou z dálky Šteig, ale s ní si gólman Hýbl bez problému poradil. Ve 20. minutě Halouzka mířil z úhlu těsně nad břevno. Chvíli na to po rohovém kopu vystřelil Haluza do středu branky. Veškeré útočné snahy domácích končili bez zakončení daleko před velkým vápnem. Ve 25. minutě se dostal na dostřel hostující branky Mariánek, ale míč napálil pouze do vyběhnuvšího gólmana. Po půl hodině hry vyslal z pozice pravého křídla záludnou střelu Halouzka. Hostující brankář Sedlařik ji zlikvidoval s notnou dávkou štěstí. Když už se zdálo, že první poločas skončí bez branek, naběhl si do malého vápna na centr z levé strany Šteigl a uklidil míč za záda brankáře Hýbla.

Hosté si vedení pohlídali

 I po změně stran byly lepším mužstvem hosté. V 50. minutě si vybrali notnou dávku štěstí domácí, kdy Štaigl trefil pouze tyč. V 55. minutě se již stejný hráč po centru Kadlece nemýlil když se trefil ke vzdálenější tyči - 0:2. Po hodině hry zachránil Určice od další pohromy brankář Hýbl, který reflexivně vyrazil míč na roh. V 67. minutě hosté faulovali na hranici velkého vápna. Trestný kop zahrál perfektně Kobylík, který se podél zdi trefil přesné k tyči - 1:2. Šance na vyrovnání trvala pouhé 3 minuty. Po rozehraném trestném kopu se míč od tyče odrazil ke Šteiglovi, který nechytatelnou střelou pod břevno poslal opět svůj tým do dvou gólového vedení. Domácím se ještě v samém závěru podařilo utkání zdramatizovat. Po faulu ve velkém vápně odpískal hlavní rozhodčí k nelibosti hostujících hráčů pokutový kop. Ten s přehledem proměnil Kobylík - 2:3. Ve zbývajícím čase Určice ještě zahrávali trestný kop a roh, ale vyrovnat se jim nepodařilo. A tak Určice v tomto ročníku stále čekají na první výhru.



Sestavy


TJ Sokol Určice
M. Hýbl [-] - O. Halouzka [-] , D. Kobylík [-] , M. Mašek [-] , D. Sosík [-] (46. M. Rotschedl [-] ) , V. Slezák [-] , F. Handl [-] , T. Mariánek [-] , M. Bureš [-] , L. Zelina [-] , J. Frehar [-]

TJ Sokol Čechovice
M. Sedlařík [-] - M. Hatle [-] (86. D. Valdez [-] ) , J. Walter [-] , F. Kolečkář [-] (75. T. Lakomý [-] ) , P. Haluza [-] , F. Halouzka [-] (86. J. Běhal [-] ) , J. Šteigl [-] , R. Muzikant [-] , O. Kadlec [-] (62. A. Pospíšil [-] ) , T. Novák [-] , J. Veselý [-]

ŽK: 50. V. Slezák .
Počet diváků: 143. Rozhodčí: Straka Michal - HAMPL Evžen, HUBENÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.