Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2021 14:00

1.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku rozsekly penalty, bod navíc slaví Brná


4

Fotbalisté Brné a Vilémova předvedli, proč jsou v širší špičce krajského přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přestřelku soupeřů ze širší špičky krajského přeboru rozsekl až penaltový rozstřel. Ten rozhodl, že dvoubodovou výhrou 4:3 zakončí podzim v tabulce pátá Brná, která díky tomu na čtvrtý Vilémov ztrácí už jen dva body. 

 

Hosté vstoupili do zápasu skvěle, už v 5. minutě  Havel prostrčil míč mezi beky na Kučeru a ten nadvakrát dostal míč do sítě. Vilémov měl v úvodní pětačtyřicetiminutovce i další šance, ale všechny už zůstaly nevyužity. Místo vysokého vedení tak hosté šli hosté do kabin jen s hubeným náskokem a po obrátce na to doplatili.
Vyrovnání zařídili v 53. minutě domácí kanonýr  Králík střelou k tyči. O jedenáct minut později otáčel skóre po přetaženém rohu  exvilémovský Demčenko. V 71. minutě už to vypadalo s hosty hodně zle, po špatné malé domů z půli hřiště neměl zapomenutý Králík problém dopravit míč do brány a zvýšit už na 3:1

 

Finiš ale patřil Vilémovu, v 76. minutě střídající žolík Štefan snížil a v nastavení po trestném kopu Havla poslal Vavroušek hlavou zápas do penaltového rozstřelu.
V něm zaváhal kanonýr Brné Králík, ovšem neuspěli také vilémovští  Zima a Filip. Bod navíc tak slavili domácí.



Ohlasy k zápasu



SK Vilémov
Vlastimil Chod, trenér Vilémova: Utkání se muselo divákům líbit, byla tam branky, zápletka, penalty. Podali jsme kvalitní výkon, jen škoda, že první poločas neskončil naším výraznějším brankovým rozdílem. Byli jsme aktivní, nutili jsme domácí jen nakopávat a získávali jsme následné první a druhé míče, dobře jsme kombinovali a vypracovávali si brankové příležitosti. Bohužel jsme ve druhé půlce udělali i chyby, které domácí nekompromisně trestali. Utkání se pak pro nás špatně výsledkově vyvíjelo, ale v závěrečné části jsme dokázali dát 2 branky a uhrát alespoň remízu. V penaltové loterii jsme tentokrát úspěšní nebyli, hráči si i tak ale zaslouží za výkon  pochvalu.



Sestavy


SK Brná
M. Satek [-] - M. Zeman [-] (85. J. Bartoš [-] ) , P. Kunta [-] , D. Dušek [-] (46. T. Jelínek [-] ) , J. Demčenko [-] , M. Hanich [-] , M. Stach [-] (74. L. Berky [-] ) , Z. Šmilauer [-] , A. Gaydarski [-] , J. Králík [-] , P. Prousek [-]

SK Vilémov
M. Vaňák [-] - P. Havel [-] , A. Vavroušek [-] , L. Meidl [-] , A. Zima [-] , F. Dvořák [-] (68. M. Štefan [-] ) , M. Kučera [-] , M. Rybář [-] , V. Jirchář [-] , L. Snášel [-] , J. Filip [-]

ŽK: 83. L. Berky , 90. A. Gaydarski - 77. P. Havel .
Počet diváků: 124. Rozhodčí: Hanzal Jan - SLÍVKO Pavel, SUCHÁNEK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2021 09:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2021 20:06

Tip: výhra domácích

redakce Ústecký kraj

Expert: Ondřej Michl, sekretář Jílového
Tip experta: výhra domácích

Dávám jedničku. Brná potřebuje zabrat po dvou prohrách v řadě.

Tip: výhra hostů