2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 14:00

15.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velkou sérii Vilémova utnula mostecká rezerva


Branky


3

Fotbalisté Vilémova prohráli v krajském přeboru po deseti zápasech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté Vilémova přišli v krajském přeboru o šňůru deseti zápasů bez porážky. Úctyhodnou sérii jim utnula rezerva Mostu, která tým ze Šluknovského výběžku porazila 2:0.

Domácí ovládli první poločas. V 6. minutě ještě Štefko jen těsně minul bránu Vaňáka, ale o pět minut později už šel Most do vedení. Brejk třem domácím hráčům  usnadnil špatným odkopem  Čonka a Vaněk už měl snadnou pozici: 1:0. 

 

Těsně před odchodem do kabin přišlo další zaváhání vilémovské defenzivy,  proti slunci pořádně neviděl míč Jirchář a Jurkovič si pak mohl dovolit i kličku Vaňákovi a dorážku do prázdné brány.

 

Vilémov se mohl dostat zpátky do hry v 52. minutě, po faulu na pronikajícího Kučeru byla nařízena penalta. Jindy úspěšný exekutor  Havel ale překopl domácí branku. Když  v závěru nevyužili své možnosti ani Jirchář a Filip, série Vilémova skončila.

 



Ohlasy k zápasu



SK Vilémov
Vlastimil Chod, trenér Vilémova: První poločas byli domácí jednoznačně lepší ve všech směrech a zaslouženě šli do dvoubrankového vedení. Hrálo se především na naší polovině, branky jsme ale paradoxně inkasovali z brejkových situacích, kdy jsme vlivem ostrého slunce nedokázali odehrát nakopnuté míče. Druhý poločas jsme zlepšili pohyb uprostřed hřiště a hru vyrovnali. Kontaktní branku jsme mohli dát z penalty, ale bohužel se tak nestalo. Domácí hráli hlavně první poločas výborně a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


FK Baník Most - Souš B
T. Hnízdil [-] - M. Hlaváček [-] , J. Čonka [-] (23. M. Kurcin [-] ) , J. Vaněk [-] , P. Stini [-] , P. Gabko [-] , L. Vlach [-] (62. F. Radoš [-] ) , . Štefko, [-] (62. V. Wagner [-] ) , J. Jurkovič [-] (87. J. Vintr [-] ) , J. Bouček [-] , T. Zůza [-] (87. M. Čepek [-] )

SK Vilémov
M. Vaňák [-] - P. Havel [-] , A. Vavroušek [-] , A. Zima [-] , M. Čonka [-] (46. F. Dvořák [-] ) , M. Kučera [-] , V. Honců [-] , M. Rybář [-] , V. Jirchář [-] , L. Snášel [-] , J. Filip [-]

ŽK: 84. P. Havel .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PAŠEK Lukáš - KRUTINA Radek, LESŇÁK Ondrej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

redakce Ústecký kraj

Expert: Jan Janda, vedoucí týmu Lovosic
Tip experta: remíza

Tohle bude hodně vyrovnané utkání, v normální hrací době to bude remíza, na penalty zvítězí Most.

Tip: výhra domácích